Web Analytics
More
    Reklāma

    Trek izziņo savu pirmo elektrisko mopēdu Electra Ponto Go!

    Jaunākie raksti

    Velosipēdu zīmols Trek, izmantojot savu apakšzīmolu Electra, izziņojis savu pirmo elektrisko mopēdu Electra Ponto Go!.

    Tas būs pirmais šāda veida braucamais no zināmā divriteņu zīmola, taču tā popularizēšanai tiek izmantots cits saistītais zīmols, kas ir ierasta prakse tirgū. Lai uzreiz saprastu par kādu pārvietošanās līdzekli ir runa, tad tas ļoti līdzināsies sarkaniem RIDE elektriskajiem mopēdiem, kurus varam redzēt Rīgas ielās. Jā, tie paši, kas parasti ir briesmīgi novietoti.

    Reklāma

    Electra Ponto Go! būs aprīkots gan ar 750W elektrisko motoru, gan būs iespējams mīties. Ar komplektā esošo 650Wh bateriju būs iespējams veikt līdz 96km garu distanci, bet tas atkarīgs no braukšanas manieres. Maksimālais mopēda ātrums, izmantojot elektrodzinēju būs līdz 32km/h, bet, izmantojot papildu mīšanos, varēs sasniegt 42km/h.

    Avots: Electra

    Elektriskais divritenis un mopēds spēs pārvadāt divus pasažierus, kuru kopējais svars nepārsniegs 163kg. Tāpat ir ierobežots braucēju garums, kas ir no 147 līdz 188cm, tā kā garākiem cilvēkiem ar Ponto Go! pārvietoties varētu būt neērti. Mopēds aprīkots ar 20 collu lielām riepām. Tāpat komplektā nāk aizmugurējie pagriezienu rādītāji, kā arī priekšējā un aizmugurējā gaisma.

    Elektriskais velosipēds ir aprīkots ar astoņiem ātrumiem, kā arī firmas Quad Lock mehānismu, lai pie stūres piestiprinātu viedtālruni. Tāpat padomāts par līdzbraucēju, kuram aizmugurē atradīsies turēšanās rokturi. Electra Ponto Go! cena ir 2699 USD, un tas pieejams četrās krāsas un vienā izmērā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Sergejs
    15.08.2023 15:45

    Nu re, ja sagribās ko ponta pēc nopirkt tad te ir -))

    Reklāma