Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunizveidota partnerība ļauj “Garmin” lūkoties sporta austiņu virzienā

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Garmin” vislabāk pazīstama ar saviem sporta viedpulksteņiem un velodatoriem, kas sniedz diezgan precīzus datus par lietotāja veselības stāvokli treniņa laikā. Taču, kas gan ir sportošana bez mūzikas klausīšanās?! “Garmin” ierīču klāstā pagaidām trūkst svarīgas sporta ekipējuma sastāvdaļas – austiņas, kas sniegtu lielisku mūzikas baudījumu jebkuros laikapstākļos. Pagaidām tas vēl ir “Garmin” lietotāju sapnis, ko, pateicoties jaunai partnerībai, kompānija varētu pārskatāmā nākotnē realizēt.

    Tapis zināms, ka “Garmin” parakstījis pirkuma līgumu ar “JL Audio” – uzņēmumu, kas specializējas audio risinājumu izstrādē. Par šo darījumu “Garmin” paziņojis 7. augustā un norāda, ka jaunā partnerība “sniegs iespēju nodrošināt augstākās kvalitātes audio funkcijas plašā “Garmin” produktu klāstā”. Savukārt “JL Audio” dibinātājs Lucio Proni esot izteicies, ka uzņēmums ir sajūsmā par iespēju integrēties “Garmin” produktu ekosistēmā un vairāku gadu garumā nodrošinās audio risinājumus “Garmin” iekārtās.

    Reklāma

    Pagaidām nekas vairāk par jauno partnerību nav zināms. Taču ļoti ticams, ka šīs sadarbības augļi būs baudāmi “Garmin” austiņu veidolā, kas primāri paredzētas skriešanai un citām sporta aktivitātēm, sastādot konkurenci, piemēram, “AirPods Pro” sērijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Propods
    11.08.2023 16:51

    Vai Airpods Pro ir “primāri paredzētas skriešanai un citām sporta aktivitātēm”?

    Peeteris
    11.08.2023 17:40

    “skriešanai un citām sporta aktivitātēm, sastādot konkurenci, piemēram, “AirPods Pro” sērijai.”

    Tātad bez airpodiem nevar paskriet nemaz?

    Alex
    14.08.2023 09:43

    Interesanti, jo Garmin jau piedēr Fusion Audio, kas primāri fokusējas uz marine audio sistēmām. Sānāk jau otrais audio zīmols tika iegādāts. Tāp kaut kas liels.

    Reklāma