Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin šodien nāk klajā ar epix Pro un fēnix 7 Pro sēriju viedpulksteņiem

    Jaunākie raksti

    Garmin šodien paziņoja par epix Pro sēriju — saviem nākamās paaudzes augstas veiktspējas GPS viedpulksteņiem ar izturīgu dizainu un iespaidīgu akumulatora darbības laiku. Tie pieejami trīs dažādos izmēros, ietver dinamisku AMOLED displeju, kā arī apmācības un navigācijas funkcijas— tas viss ar izcilu akumulatora darbības laiku līdz 31 dienai. Epix Pro sērija ir aprīkots ar visas dienas veselības uzraudzības funkcijām un fitnesa metriku, lai palīdzētu lietotājiem palikt aktīviem. Turklāt, izvēloties no trim viedpulksteņa izmēriem — 42 mm, 47 mm un 51 mm – esat droši, ka katrā no tiem iebūvēts LED lukturītis, kas ir ideāls papildinājums jebkuram piedzīvojumam.

    Tāpat Garmin šodien paziņoja par fēnix 7 Pro sēriju — augstākās klases multisporta GPS viedpulksteņiem ar saules enerģijas uzlādi, kas paredzēti, lai palīdzētu sportistiem un piedzīvojumu meklētājiem sasniegt labākos rezultātus. Ar profesionālu veiktspējas ieskatu, papildu kartēšanas iespējām un diennakts veselības un labsajūtas izsekošanu fēnix 7 Pro sērija ir radīta, lai iekarotu visu dienu, katru dienu. Turklāt ar iebūvētu LED zibspuldzi un saules uzlādes objektīvu katrā modelī, kas piedāvā līdz pat 37 dienām akumulatora darbības laiku viedpulksteņa režīmā un līdz 139 stundām ekspedīcijas režīmā, ir viegli pavadīt vairāk laika brīvā dabā gan dienu, gan nakti.

    Reklāma

    “Lai kļūtu par vislabāko, jums nepieciešams vislabākais, un mēs ar prieku piedāvājam novatoriskas funkcijas mūsu līdz šim visspējīgākajam viedpulkstenim. Jaunā epix Pro sērija, kas ir aprīkota ar novatoriskiem treniņu rīkiem, kartēšanas atjauninājumiem, veselības un labsajūtas ieskatiem un daudz ko citu, nozīmē, ka jums vairs nav jāizvēlas starp vēlamajām funkcijām, bet gan jums piemērotākiem izmēriem.

    Savukārt vairāk nekā desmit gadus daudzi ir paļāvušies uz Garmin augstākās klases fēnix līniju visos savos piedzīvojumos, un mēs esam sajūsmā, ka jaunajā fēnix 7 Pro sērijā varam ieviest uzlabojumus treniņu un kartēšanas jomā. Neatkarīgi no tā, vai dodaties pa putekļainām takām vai braucat pa sniegotām virsotnēm, fēnix 7 Pro sērijas viedpulksteņi ir labākais sabiedrotais — neatkarīgi no tā, kurp ceļš ved,” uzsver Dens Bārtels, Garmin globālās patēriņa preču pārdošanas viceprezidents.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aksels
    01.06.2023 08:36

    Kad Venu sērijai varētu būt papildibājums?

    Reklāma