Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin Somijā oficiāli atklāj inovatīvu fitnesa laboratoriju

    Jaunākie raksti

    Garmin ar prieku paziņo par Firstbeat Analytics Lab atklāšanu Jiveskilē (Jyväskylä), Somijā. Tā ir jauna un mūsdienīga pētniecības un testēšanas iestāde, kas apgādāta ar īpaši izstrādātu fitnesa aprīkojumu, instrumentu sistēmām un patentētu uzraudzības tehnoloģiju, ko izmantos Garmin fiziologi un datu zinātnieki, lai izveidotu vēl novatoriskākas funkcijas Garmin viedpulksteņiem, riteņbraukšanas datoriem un uzlabotiem labsajūtas produktiem. Inovatīva fitnesa laboratorija un testēšanas iekārta izmanto Firstbeat Analytics, lai palīdzētu sportistiem sasniegt savus mērķus ar zinātniski pamatotu pārliecību.

    2020. gadā Garmin iegādājoties Firstbeat Analytics, radās iespēja pārveidot no patērētāju ierīcēm iegūtos sirdsdarbības datus jēgpilnā informācijā un ieteikumos, lai uzlabotu sportistu sniegumu un labklājību. “Mēs esam priecīgi par jauno Firstbeat Analytics Leb šeit, Somijā. Sākot par pašiem Firstbeat Analytics pirmssākumiem, vēl pirms 20 gadiem, esam nodarbinājuši dažus no labākajiem fiziologiem un zinātniekiem pasaulē. Tagad, apvienojot šo talantu ar revolucionāro aprīkojumu un tehnoloģijām jaunajā laboratorijā, esam pārliecināti, ka tas veicinās inovācijas un palīdzēs radīt jaunākās funkcijas nākotnes Garmin produktiem.” – Aki Pulkinens (Aki Pulkkinen), Firstbeat Analytics rīkotājdirektors.

    Reklāma

    Firstbeat Analytics kā viens no ievērojamākajiem fizioloģiskās analīzes uzņēmumiem pasaulē palīdz nodrošināt daudzas funkcijas, kas ir populāras Garmin lietotāju vidū, tostarp:

    • Body Battery: sekojiet līdzi pašreizējas vai paredzamajam jūsu enerģijas līmenim, lai atrastu labāko laiku aktivitātēm un atpūtai.
    • Ikdienas ieteiktie treniņi: personalizētie treniņi tiek pielāgoti pēc katra skrējiena, lai palīdzētu saskaņot veiktspēju un atveseļošanās laiku, ņemot vērā arī gaidāmās sacensības, kuras lietotāji var pievienot savam Garmin Connect™ kalendāram.
    • Izturības rādītājs: mēriet, cik viegli ir izturēt ilgstošas pūles, vienlaikus ņemot vērā arī treniņu datus, piemēram, VO2 max, īstermiņa un ilgtermiņa treniņu slodzi un daudz ko citu no jebkura veida aktivitātēm.
    • Karstuma un augstuma aklimatizācija: skatiet, kā ķermenis pielāgojas dažādām vidēm.
    • Kalnu rezultāts: novērtējiet, cik viegli ir skriet kalnā, mērot skriešanas spēku stāvos kāpumos un skriešanas izturību garos kāpumos, vienlaikus novērtējot progresu laika gaitā, pamatojoties uz VO2 max un treniņu vēsturi.
    • HRV statuss: sekojiet sirdsdarbības ātruma mainīgumam miega laikā, lai labāk izprastu vispārējo veselību, atveseļošanos un treniņu veiktspēju.
    • Reāllaika izturība: sekojiet aptuveno atlikušo veiktspējas jaudu reāllaikā (skriešanas vai velobrauciena laikā).
    • Atveseļošanās laiks: uzziniet, cik ilgi jāatgūstas pirms smaga treniņa, pamatojoties uz iepriekšējo treniņu grūtībām.
    • Miega izsekošana: iegūstiet labāku izpratni par ķermeņa atveseļošanos, izmantojot personalizētu miega rādītāju, kā arī dažādu miega posmu sadalījumu, Pulse Ox un elpošanas datus.
    • VO2 max: izsekojiet vispārējo kardiovaskulāro sagatavotību un aerobās veiktspējas jaudu, lai redzētu, kā fitnesa līmenis laika gaitā mainās.

    Firstbeat Analytics Lab tika uzsāka savu darbu vēl 2022. gadā, taču šogad tā tiek atklāta oficiāli un jau sasniegusi visas savas darbības iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma