Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmos ar Apple M3 procesoru darbinātos datorus tomēr varētu ieraudzīt jau oktobrī

    Jaunākie raksti

    Kaut arī pavisam nesen Apple izziņoja jaunu 15 collu izmēra MacBook Air portatīvo datoru, ko joprojām darbina M2 procesors, bet Mac Studio un Mac Pro datori saņēmuši M2 Ultra procesorus, iespējams, ka jau rudenī būs pieejami nākamās paaudzes M3 procesori.

    Iepriekš tika gaidīts, ka M3 procesors varētu būt pieejams jau šajā vasarā, bet tad parādījās informācija, ka tas nebūs pieejams ne ātrāk kā gada beigās. Taču tagad atkal tiek spekulēts, ka oktobrī, pēc iPhone 15 modeļu izziņošanas septembrī, notiks atjauninātu MacBook Air, MacBook Pro un iMac datoru prezentācija ar M3 procesoru.

    Lielākais jaunums ir tas, ka Apple M3 procesors būs veidots uz 3nm tehnoloģijas, aizstājot iepriekšējo 5nm tehnoloģiju. Tas ļaus nodrošināt labāku efektivitāti un mazāku izmēru, saglabājot to pašu jaudu. Protams, klasiskie M procesori tik daudz nav par lielu jaudu, cik efektivitāti.

    Līdz ar to šo procesoru saņemtu 13 collu MacBook Air un 13 collu MacBook Pro. Joprojām tiek spekulēts, ka pet pēc jaunās paaudzes MacBook Pro portatīvo datoru izziņošanas, Apple piedāvās šo vecā dizaina modeli. Sagaidāms, ka jaunu procesoru beidzot saņems viss vienā iMac dators, kas joprojām ir pieejams tikai ar M1 procesoru. Netiek prognozētas nekādas vizuālas izmaiņas, vienīgais lielais jaunums būs procesors.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zemene
    20.07.2023 13:02

    Bro, tranzistoram grebums jau tik ekstrēmi sīks, ka strāvas ķēdē jau var iestāties pilnīgs rasols.

    Biteme
    20.07.2023 13:12

    Apple ir īsti zaļa kompānija – vēl nav pāriets uz M2 kā izlaiž jau M3. Cerams ka viņi reiz sāks testēt savus izstrādājumus, lai nav uzreiz jāizlaiž labojums iepriekšējam zaļajam produktam. Šitik zaļi testējot planēta kļūst arvien melnāka.

    Biteme
    20.07.2023 13:56

    Tas nav arguments. Apple nav jāatkārto visas konkurentu kļūdas. Apple tak esot labāka, gudrāka kompānija? Vai tomēr neesot.

    Reklāma