Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple ierīcēs būs iespējams uzstādīt ātrus drošības labojumus

    Jaunākie raksti

    Līdz šim dažādus drošības uzlabojumus iPhone, iPad un Mac ierīcēs bija iespējams uzlikt tikai ar lielo operētājsistēmas atjauninājumu. Taču beidzot to varēs izdarīt vienkāršāk un ātrāk, instalējot tikai drošības izmaiņu.

    Pagājušajā gadā Apple iepazīstināja ar Rapid Security System, kas pieejams iOS 16, iPadOS 16 un macOS 16 versijām. Jaunā sistēma ļauj instalēt dažādus drošības uzlabojumos bez lielajiem sistēmas atjauninājumiem. Ja līdz šim Apple ierīcēs vienmēr bija redzami vairākus simtus megabaitu vai gigabaitu lieli atjauninājumi, tad jaunie drošības ielāpi aizņems pārdesmit megabaitus.

    Tieši pagājušajā nedēļā jaunais risinājums tika likts lietā, piedāvājot iOS 16 versiju 16.4.1 (a). Burts operētājsistēmas beigās norāda, ka šis ir bijis mazs atjauninājums, kas ticis instalēts automātiski un nav bijusi nepieciešama ierīces restartēšana, kā tas bija iepriekš. Tomēr daļa lietotāju ziņojuši, ka pat pēc šī atjauninājuma, telefons ir izslēdzies un ieslēdzies. Jāatzīst, ka savā pieredzē to nenovēroju.

    Katrā ziņā šis būs ieguvums ikvienam Apple ierīču lietotājam, jo vairs nebūs jāgaida ilgais lejupielāžu un instalēšanu laiks pie jebkuras mazākās programmatūras izmaiņas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    13.05.2023 16:28

    Man pēc šīs atjaunijājuma telefonu varēja ieslēgt tiaki caur DFU mode

    Reklāma