Web Analytics
More
    Reklāma

    “Slack” oficiāli palaiž “canvas” – rīku, kas visu svarīgāko informāciju ļauj glabāt vienuviet

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada septembrī biznesa komunikācijas platforma “Slack” prezentēja jaunu rīku “canvas“, kas komandām ļaus vienuviet glabāt, organizēt un koplietot nepieciešamos resursus. Pēc vairāk nekā pusgada funkcija beidzot ir nonākusi pie lietotājiem.

    “Slack” norāda, ka “canvas” ir efektīvs veids, kā sakārtot un piekļūt nepieciešamajiem resursiem, kas citkārt būtu izkaisīti pa visu “Slack” darba vidi. “canvas” ļauj vienuviet saglabāt lietojumprogrammas, failus, saites, personas, video, foto, tekstu, uzdevumu sarakstus un pat lietotnē ietvertās funkcijas, piemēram, pakalpojumu pieprasījumus. Šādā veidā komandas varēs labāk izsekot līdzi darāmajiem darbiem, deliģēt tos, ērtāk kopīgot nepieciešamos resursus, kā arī ievadīt darba pienākumos jauno kolēģi.

    Reklāma

    Tāpat “canvas” nodrošina iespēju pievienot komentārus, skatīt izmaiņu vēsturi un ierobežot kopīgošanu ar konkrētiem cilvēkiem. Šis rīks kaut kādā mērā ir uzlabojums “Slack” jau esošajām iespējām, kas ļauj saglabāt (bookmarks) un piespraust ierakstus (pin), šādi ļaujot ātrāk atrast vajadzīgo dokumentu vai piezīmi. Taču tā kā “canvas” ir visaptverošāks rīks, iespējams, “Slack” vēlāk šīs funkcijas noņems.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma