Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī “Slack” izmēģina “ChatGPT” iespējas, ļaujot čatbotam atvieglot tavu darba ikdienu

    Jaunākie raksti

    Mākslīgā intelekta čatbota “ChatGPT” popularitāte turpina augt, un arvien vairāk uzņēmumu to vēlas iekļaut savos pakalpojumos. Nesen jau rakstījām, ka lietotnē “Snapchat” parādījies tērzēšanas robots “My AI”, kas veidots uz “OpenAI GPT” pamata un var sniegt atbildes uz ikdienišķiem jautājumiem. Sekojot tendencei, biznesa komunikācijas platforma “Slack” paziņojusi par jaunu lietotnes versiju, kurā integrēts “ChatGPT” čatbots.

    “Slack” norāda, ka lietotnē integrētais robots “pāris sekunžu laikā” spēs izveidot ziņojumu melnrakstus un apkopot sarunas. Šobrīd gan nav skaidrs, piemēram, cik detalizētas atbildes čatbots spēs sniegt un, vai tajās nebūs kādu dīvainību, kā “Bing” čatbota gadījumā. Katrā ziņā robota sagatavotās atbildes lietotājs varēs rediģēt un pielāgot savām vajadzībām.

    Reklāma

    Tāpat “Slack” čatbots lietotājiem palīdzēs atrast atbildes “par jebkuru projektu vai tēmu”, izmantojot mākslīgā intelekta darbinātus izpētes rīkus. Kas, manuprāt, ir īpaši noderīgi – robots spēs apkopot visos kanālos runāto, ļaujot būt lietas kursā par darba lietām. Tas īpaši aktuāli varētu būt gadījumos, kad uzņēmums izveidojis daudz “Slack” kanālu, kuru sarunām ikdienā var būt grūtāk izsekot līdzi.

    Jāpiezīmē, ka jaunā “Slack” lietotne, kurā integrēts “ChatGPT” tērzēšanas robots, pašreiz pieejama beta versijā. Ikviens, kam ir interese to izmēģināt, var pieteikties gaidīšanas sarakstā šeit.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vanags
    09.03.2023 19:27

    Pagaidām vēl ir tā, ka viņi ir ļoti dumji. Melo par zināmiem faktiem utt. Bet ideja forša, brīžiem ir noderējis kā labs palīgs.

    Reklāma