Web Analytics
More
    Reklāma

    “Snapchat” palaiž AI čatbotu, ko darbina “OpenAI GPT” tehnoloģija

    Jaunākie raksti

    Mākslīgā intelekta čatbotu trakums ir pārņēmis pasauli, un tā vien šķiet, ka drīz teju katrs lielais tehnoloģiju uzņēmums iespēju robežās ļaus patērzēt vai vienkārši “uzsist klaču” ar robotu. Jaunākā kompānija, kas to piedāvā, ir “Snapchat“, kas nupat iepazīstinājusi ar savu tērzēšanas robotu “My AI”, ko darbina svaigākā “OpenAI GPT” tehnoloģijas versija.

    Jaunais “Snapchat” čatbots atrodams lietotnes sadaļas “Chat” augšgalā kā atsevišķs kontakts. Šobrīd tas spēj atbildēt uz vienkāršiem, ikdienišķiem jautājumiem, dalīties ar idejām, padomiem, kā arī uzrakstīt trīsrindu dzejoļus. “My AI” apmācīts tā, lai tas atspoguļotu tādas īpašības kā draudzīgums, vēlme mācīties un jautrība, kas arī pašam “Snapchat” ir ļoti svarīgas. Kas ir ne mazāk būtiski, robots arī apmācīts ievērot lietotnes uzticamības un datu privātuma politiku.

    Reklāma

    Avots: Snapchat

    Vienlaikus, ņemot vērā, piemēram, “Microsoft Bing” čatbota neprecīzās atbildes un reizēm dīvaino izturēšanos, “Snapchat” jau laicīgi atvainojas lietotājiem, atzīstoties, ka “My AI” ir “daudz trūkumu”. Taču uzņēmums norāda, ka turpinās strādāt pie tā pilnveides un aicina lietotājus sniegt atsauksmes un novērtējumu par čatbotu.

    “My AI” pašreiz darbojas kā eksperimentāla funkcija, kas pieejama “Snapchat” maksas abonementa “Snapchat Plus” lietotājiem. Abonements šobrīd maksā 3,99 USD mēnesī. Domājams, vēlāk robots būs pieejams visiem “Snapchat” lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma