Web Analytics
More
    Reklāma

    “Snapchat” tuvāko gadu laikā cer piesaistīt miljardu aktīvo lietotāju

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā “Snapchat” lietotājus lutināja ar daudz jaunām iespējām. Lielāko un gardāko pīrāga daļu gan dabūja “Snapchat Plus” maksas abonementa lietotāji. Par to, ka “Snapchat” iet visai labi ar lietotāju piesaisti, liecina arī jaunākie dati – lietotni mēnesī izmanto vairāk nekā 750 miljoni aktīvo lietotāju, no kuriem 375 miljoni to apmeklē katru dienu. Šie skaitļi mudina uzņēmumu domāt, ka vairs nav tālu arī miljarda lietotāju robeža.

    Lai gan pašreizējais “Snapchat” aktīvo lietotāju skaits ir diezgan tālu no, piemēram, “Facebook” apmeklētības, ko izmanto ap 2 miljardiem lietotāju dienā, “Snapchat” apņēmību tas nedeldē. Investoru dienas pasākumā uzņēmums uzsvēris, ka lietotāju skaits turpina augt un redzams “ceļš, kā “Snapchat” tuvāko divu līdz trīs gadu laikā pārsniegs 1 miljardu lietotāju slieksni”.

    Reklāma

    “Snap” izpilddirektors Evans Špīgels (Evan Spiegel) atklājis, ka “Snapchat” biežāk apmeklē lietotāji vecumā no 13 līdz 34 gadiem. Šāda tendence novērota vairāk nekā 20 valstīs. Kopumā ik dienu lietotnē tiek publicēti vairāk nekā pieci miljardi attēlu. Runājot par maksas abonementu “Snapchat Plus”, Špīgels informē, ka to izmanto vairāk nekā 2,5 miljoni lietotāju, kas ir daudz, ņemot vērā, ka tas tika palaists vien pirms septiņiem mēnešiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma