Web Analytics
More
    Reklāma

    “Duolingo” drīzumā varētu piedāvāt arī mūzikas teorijas apguvi

    Jaunākie raksti

    Lietotne “Duolingo” pazīstama visā pasaulē, dodot iespēju nu jau vairāk kā 500 miljoniem interesentu interaktīvā un motivējošā veidā apgūt jaunas valodas. Vienlaikus pāris norādes liecina par to, ka drīzumā papildus tam “Duolingo” varētu piedāvāt lietotni mūzikas teorijas apguvei.

    “Duolingo” vakanču lapā norādīts, ka uzņēmums šobrīd meklē mūzikas ekspertu, kuram būtu gan teorētiskas, gan praktiskas zināšanas šajā jomā. Tāpat zināms, ka “Duolingo” nesen meklējis ārštata mūzikas kompozīcijas un mācību programmu speciālistu. Šobrīd zināmā informācija ļauj secināt, ka uzņēmums gatavojas piedāvāt mūzikas teorijas apmācības, izmantojot gan jomas ekspertus, gan populāras dziesmas. Pagaidām nekas diži vairāk par topošo lietotni nav zināms.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka mūzikas teorijas apguves lietotne nebūtu pirmais “Duolingo” projekts ārpus tā galvenā darbības virziena – valodu mācīšanas. Pērnā gada oktobrī uzņēmums prezentēja matemātikas lietotni “Duolingo Math“. Līdzīgi kā “Duolingo” valodu lietotne arī tās pamata versija ir bez maksas un tiek izmantotas līdzīgas mācīšanās metodes.

    Kopumā jāsaka, ka šobrīd “Duolingo” veicas labi. Uzņēmumam bija visai veiksmīgs 2022. gads, kad tā maksas abonentu bāze dubultojās. Tāpat arī kopējie ieņēmumi teju dubultojās, sasniedzot 369,5 miljonus ASV dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma