Web Analytics
More
    Reklāma

    Duolingo izlaiž jaunu lietotni, kas būs paredzēta matemātikas apguvei

    Jaunākie raksti

    Duolingo varētu uzskatīt par vienu no populārākajām mācību lietotnēm, kas lietotājiem ļauj vieglā un interesantā veidā apgūt jaunas valodas. Tagad izstrādātāji izziņojuši jaunu lietotni, kas būs paredzēta tieši matemātikas apguvei.

    Jaunā Duolingo Math lietotne saglabās klasiskās lietotnes rokrakstu, kurā caur dažādiem spēles un interaktīvajiem elementiem ir iespējams mācīties valodu, tikai šajā reizē tās būs matemātiskas darbības. Saturs tiks sadalīta dažādos blokos, lai lietotājs var izvēlēties konkrēto tematu. Lietotne būs vairāk paredzēta bērniem, jo vismaz sākumā tajā nevarēs atrast sarežģītus matemātiskos uzdevumus.

    Reklāma

    Šī ir pirmā Duolingo lietotne, kas nebūs saistīta ar valodu apguvi, jo klasiskā lietotne ir paredzēta tieši tam, bet Duolingo ABC ir paredzēta lasītprasmes apguvei. Taču kā norāda Duolingo izpilddirektors Luis von Ahn, tad arī matemātiku var uzskatīt par universālo valodu. Tajā nevajag izmantot vārdus, bet gan konkrētus aprēķinus un formulas.

    Šajā laikā atjauninājumus saņēmusi arī klasiskā Duolingo lietotne, kurai tagad ir jauns izkārtojums, padarot to ērtāku lietotājiem, kā arī tajā pieejama zulu valoda. Duolingo Math lietotne vēl nav pieejama visiem interesentiem, bet ir iespējams iestāties gaidītāju rindā, ko izdarīju arī es pats, jo esmu ļoti ieinteresēts šāda veida vieglā izklaidē. Pašā sākumā lietotne būs pieejama tikai iPhone viedtālruņiem un iPad planšetdatoriem angļu valodā.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma