Web Analytics
More
    Reklāma

    Duolingo strādā pie bērniem paredzētas matemātikas lietotnes

    Jaunākie raksti

    Plaši pazīstamā lietotne Duolingo, kura palīdz apgūt dažādas valodas, strādā arī pie savas matemātikas lietotnes, kura būtu īpaši paredzēta tieši bērniem.

    Šī gan nav jauna ideja, jo vēsturiski Duolingo mērķis bija radīt tieši matemātikas mācīšanās lietotni, tomēr beigu beigās tā rezultējās ar valodu apguves servisu, kas ir pieejams šobrīd. Tas ir tāpēc, ka valodu apguvei uzreiz ir lielāks pienesums cilvēka dzīvē, nekā tas ir apgūstot matemātiku. Tomēr šobrīd ideja atkal ir ieguvusi jaunu sparu, jo Duolingo savu komandu vēlas papildināt ar zinātņu doktoru matemātikas jomā, kas varētu darboties pie jaunā servisa izstrādes. Pagaidām gan nav skaidrs, kad šis projekts un vai vispār tas varētu realizēties, taču plašāka informācija par to varētu sekot gada beigās.

    Reklāma

    Visdrīzāk šīs lietotnes mērķis būtu palīdzēt ar matemātikas apguvi bērniem no 3. līdz 8. klasei, tas gan balstoties uz Amerikas sistēmu. Mums tas droši vien būtu agrākā vecumā, pieņemot, ka mūsu matemātikas apguve skolās ir augstākā līmenī. Esošie lietotāji dalījušies savās pārdomās par šādu ideju, norādot, ka investīcijas šobrīd tomēr varētu tikt novirzītas, lai turpinātu attīstīt jau esošo valodu apguves servisu, jo Duolingo piedāvā sasniegt tikai zemāko vidējas grūtības (angliski low-intermediate) valodu līmeni. No savas pieredzes varu teikt, ka ar šo lietotni tiešām var iemācīties kādus pamatus, kaut ko ik pa laikam atsvaidzināt, bet tā nespēs aizstāt profesionālus valodu kursus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma