Web Analytics
More
    Reklāma

    “Duolingo” nāk klajā ar jaunu mākslīgā intelekta spēcīnātu abonementa plānu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums “OpenAI” nupat iepazīstināja ar savu nākamās paaudzes mākslīgā intelekta (AI) modeli “GPT-4“, kas jau integrēts tādos pakalpojumos kā “Microsoft Bing” un “ChatGPT”. AI čatbotu trakumam vēršoties plašumā, sagaidāms, ka daudzas kompānijas savos pakalpojumos integrēs “GPT-4”. Viena no tām ir “Duolingo“, kas nākusi klajā ar jaunu abonementa plānu “Duolingo Max”, piedāvājot mācīties valodas ar mākslīgā intelekta palīdzību.

    “Duolingo” norāda, ka jaunajā abonementa plānā integrētais “GPT-4” lietotājiem sniegs vēl jaudīgāku, personalizētāku un interaktīvāku valodu mācīšanās pieredzi. Papildus “Duolingo Super” abonementa iespējām “Duolingo Max” piedāvā divas pilnīgi jaunas funkcijas – “Explain My Answer” jeb atbildes izskaidrošana un “Roleplay” jeb lomu spēle. Abas šīs funkcijas darbina mākslīgais intelekts.

    Reklāma

    Runājot par “Explain My Answer”, “Duolingo” norāda, ka nereti lietotājs, pildot uzdevumus, vairākkārt pieļauj vienu un to pašu kļūdu un nesaprot, kāpēc. Jaunā funkcija nodrošina tērzēšanas iespēju ar čatbotu Duo, kas vienkāršā veidā izskaidros lietotājam, kāpēc viņa sniegtā atbilde bija pareiza vai nepareiza, kā arī iedos piemērus vai papildus skaidrojumus. Savukārt “Roleplay” ļauj praktizēt valodu realitātei pietuvinātās situācijās, izmantojot lomu spēles pieeju. Piemēram, ēdiena pasūtīšana restorānā, iepirkšanās ar draudzeni, atvaļinājuma plānu pārrunāšana utt.

    Jāpiezīmē, ka jaunais abonementa plāns “Duolingo Max” maksās 30 USD mēnesī un pagaidām piekļuve tam ir diezgan ierobežota. Tas pieejams vienīgi angliski runājošiem “iOS” lietotājiem, kuri apgūst spāņu vai franču valodu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma