Web Analytics
More
    Reklāma

    Netflix daudzās pasaules valstīs samazinājis abonēšanas maksu

    Jaunākie raksti

    Lai cik negaidīti tas šķistu, bet video straumēšanas serviss Netflix pēdējo nedēļu laikā vairāk nekā 30 valstīs ir samazinājis savu abonēšanas plānu cenas. Tiesa, Latvija nav šo valstu sarakstā.

    Saistībā gan ar biznesa modeļa maiņu pagājušajā gadā, gan amatā stājoties jaunam izpilddirektoram, uzņēmums ir nolēmis daļā valstu mainīt cenu politiku, tās samazinot. Dažās valstīs pakalpojuma abonēšanas maksa būs uz pusi lētāka, tomēr tas atkarīgs no reģiona. Abonēšanas maksa tiks samazināta tādās valstīs, kā Jemena, Jordāna, Lībija, Irāna. Tāpat vairākos reģionos Āfrikā, piemēram, Kenijā.

    Reklāma

    Noprotams, ka šis samazinājums vairāk attiecas uz attīstības valstīm, kurās pirktspēja nav tlk liela. Taču sarakstā atrodas arī dažas Eiropas valstis – Horvātija, Slovēnija un Bulgārija. Latviju gan cenu samazinājums neskars, kā arī sarakstā neatradīsim Amerikas Savienotās Valstis.

    Nav skaidroti konkrēti iemesli, kāpēc noticis cenu samazinājums, tomēr jāpieņem, ka šajās valstīs ieņēmumi nav bijuši tik lieli, un uzņēmums sapratis, ka labāk ir cenas samazināt nekā tās paaugstināt. Tāpat jāņem vērā pieaugošā konkurence no citiem servisiem, kā HBO Max, Disney+, Apple TV+ u.c.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    28.02.2023 12:15

    cenu samazinājums būs uz pusi lētāks – ?!?!

    Biteme
    28.02.2023 15:32

    abonēšanas maksa būs uz pusi lētāka

    prece ir lētāka, cena – mazāka.

    Skābene
    01.03.2023 08:38
    Reply to  Biteme

    Gribu lētāku atlaidi! :D

    Biteme
    01.03.2023 10:05
    Reply to  Skābene

    Būs dārgāka samaksa)

    Reklāma