Web Analytics
More
    Reklāma

    “House of the Dragon” pirmizrādes laikā ASV sasniedzis gandrīz 10 miljonus skatītāju

    Jaunākie raksti

    Jaunais televīzijas servisa HBO radītais seriāls “House of the Dragon” savā pirmizrādē iepriekšējā svētdienā pārspējis servisa rekordu jauna seriāla pirmizrādes skatītāju skaitā, jo tiešraidē to noskatījušies gandrīz 10 miljoni (precīzi 9,986 miljoni) ASV iedzīvotāju.

    Jaunā seriāla sižets norisinās pirms cita populāra seriāla “Game of Thrones“, tāpēc tas noteikti ir gaidīts un iecienīts šī seriāla fanu pulkam. Tāpat veiksmīga debija ir bijusi arī Latīņamerikas un Eiropas tirgos, tomēr rekordlielais skatītāju skaits bijis tieši ASV. Aptuvenais 10 miljonu seriāla vērotāju skaits sasniegts, summējot gan HBO televīzijas, gan HBO Max straumēšanas servisa skatītājus.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “Game of Thrones” finālu kopumā noskatījās 19,3 miljoni, kad tika izlaista noslēdzošā sērija, bet “House of the Dragon” rekords ir tieši jauna seriāla pirmizrādei. Tomēr būs jāseko tam, vai HBO jaunā seriāla veiksme turpināsies, jo serviss paredzējis atcelt vairākus citus seriālus, lai samazinātu izmaksas. Līdz šim uzņēmums atlaidis 70 cilvēku no HBO un HBO Max, kas norāda uz finansiālajiem izaicinājumiem.

    Tomēr seriāla pirmizrāde neiztika bez tehniskām problēmām, jo daudzi lietotāji ziņojuši par problēmām ar HBO Max lietotni Amazon Fire TV ierīcēs, jo tā vienkārši pārstāja darboties, kas varēja ietekmēt kopējo skatītāju skaitu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma