Web Analytics
More
    Reklāma

    No 21. augusta LMT un Lattelecom piedāvās HBO Premium saturu

    Jaunākie raksti

    HBO “Troņu spēle”, “Lielie mazie meli”, “Mežonīgo rietumu pasaule” un daudzi citi kritiķu atzīti un skatītāju iecienīti seriāli Latvijā būs pieejami no 21. augusta Latvijas Mobilā Telefona (LMT) un Lattelecom platformās.

    No 21. augusta Latvijā un visā Baltijā ienāks viens no pasaulē zināmākajiem izklaides satura zīmoliem HBO. HBO piedāvā pasaulē populārākos un kritiķu apbalvotākos seriālus – “Troņu spēle” (Game of Thrones), “Lielie mazie meli” (Big Little Lies), “Mežonīgo rietumu pasaule” (Westworld), “Asi priekšmeti” (Sharp Objects), “Īsts detektīvs” (True Detective) un daudzus citus -, kā arī pavisam jaunus seriālus un filmas. HBO saturs būs ekskluzīvi pieejams Lattelecom un LMT satura piedāvājumā.

    HBO tagad arī Latvijā skatītājiem piedāvās plašu izcila satura bibliotēku ar iecienītāko seriālu visām sezonām, ko papildinās jauni seriāli un aktuālo sezonu sērijas, ne vēlāk kā 24 stundas pēc to pirmizrādes ASV. Sadarbībā ar partneriem visiem seriāliem būs pieejami latviešu valodas subtitri, savukārt “Troņu spēle”, “Lielie mazie meli” un “Mežonīgo rietumu pasaule” būs arī ierunāti latviešu valodā. Tāpat visam saturam būs pieejams audio celiņš krievu valodā. Lattelecom piedāvājumā HBO seriāli un filmas būs vērojamas lietotnē Shortcut, kas pieejama arī Helio iTV un Interaktīvajā TV, savukārt LMT to nodrošinās LMT Mājas viedtelevīzijā.

    “Pateicoties ļoti veiksmīgai sadarbībai ar vietējiem partneriem, priecājamies piedāvāt savu vērienīgo satura bibliotēkas portfeli un pavisam jaunus HBO seriālus mūsu daudzajiem augstākās klases televīzijas programmas faniem Latvijā, Lattelecom un LMT platformās,” teica Ervē Pajāns (Hervé Payan), HBO Europe valdes priekšsēdētājs.

    Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis: “HBO ir zīmols, ko novērtē miljoniem cilvēku visā pasaulē, un tā ienākšana Latvijā ir liels ieguvums ikvienam kvalitatīva satura cienītājam. Ja līdz šim HBO pasaulslavenie seriāli Latvijā bija pieejami tikai TV kanālu programmās, tad turpmāk ikviens varēs tos noskatīties, kad un kur vien to vēlēsies.”

    LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis: “Līdz ar panākto sadarbības vienošanos ar HBO, LMT Mājas viedtelevīzijas klāsts papildinās ar gandrīz 1300 stundām izcilu seriālu dažādām gaumēm. Paredzu, ka HBO ienākšana mainīs TV satura industriju, ceļot seriālu kvalitātes latiņu un nostiprinot to pieejamību Latvijas patērētājiem.”

    Papildus iepriekš minētajiem seriāliem, Latvijā skatītāji varēs baudīt arī simtiem stundu citu filmu un seriālu, tostarp, “Silīcija ieleja” (Silicon Valley), “Īstās asinis” (True Blood), “Viceprezidente” (Veep), “Roma” (Rome), “Banši” (Banshee), “Noklausīšanās” (The Wire), “Šķiršanās” (Divorce), “Soprano ģimene” (The Sopranos), “Spēlētāji” (Ballers), “Taimskvēra hronika” (The Deuce), “Atbildes trieciens” (Strike Back), “Meitenes” (Girls), “Ieroču brāļi” (Band of Brothers) u.c.

    Igaunijā un Lietuvā HBO unikālais saturs ir ekskluzīvi pieejams Telia Company piedāvājumā, savukārt Latvijā – LMT un Lattelecom. Baltijas valstīs HBO būs pieejams kabeļtelevīzijā, interaktīvajā televīzijā un mobilajās ierīcēs, kā arī viedtelevīzijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    18 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    As
    13.08.2018 10:52

    Vai es saprotu pareizi,ka abonents maksā par:
    -lmt/lattelekom internetapieslēgumu ap 20€
    -lmt/lattelekom par platformas abonēšanu ap 10€
    -lmt/lattelekom par HBO abonēšanu vismaz 10€
    -lmt/lattelekom par citu filmu īri ap 4€ par gabalu.
    Un tas viss ap 40€/mēn?
    Vai es kļūdos un viss ir pavisam savādāk?

    Kaspars B.
    13.08.2018 11:01
    Reply to  As

    klients maksā par interneta pieslēgumu 20/30/+ euro.. atkarībā no pieslēguma;
    klients maksā par shortcut films abonementu – 6 eur
    HBO saturs iekļauts abonementa maksā..
    ja ir vēlme.. klients pērk premium filmas, cik nu kura maksā.. 1/2/3+ euro

    Kristaps Skutelis
    13.08.2018 11:11
    Reply to  As

    Par paša HBO cenām pagaidām nav pilnas skaidrības, jāgaida 21. augusts. Bet idejiski viss pareizi – televīzijas platformas izmantošana un internets ir viena izmaksu pozīcija (var apvienot) un HBO visdrīzāk būs atsevišķa maksa.

    Kaspars B.
    13.08.2018 13:06

    no pašu LTC komentāriem:
    “HBO saturs būs iekļauts Shortcut Films abonementā, ……”
    “Pievienojot HBO saturu, Shortcut Films saturs tiek divkāršots, tādēļ līdz ar 21. augustu arī mainīsies Shortcut Films abonēšanas maksa, par kuru varēsim informēt tuvākajā laikā. Savukārt jau esošiem klientiem jaunā cena stāsies spēkā no 1. oktobra”

    jauki :D

    Kristaps Skutelis
    13.08.2018 13:22
    Reply to  Kaspars B.

    Mhm, še jums jauns saturs un neatkarīgi no tā vai to vajag, maksājiet vairāk :) Redzēsim kā HBO saturu tirgos LMT.

    Kaspars B.
    13.08.2018 13:50

    LMT pagaidām klusē kā partizāni, bet šobrīd LMT viss ir inclusive, tikai Viasat paka atsevišķi, vai nu arī pacels cenu vai būs atsevišķa paka.
    Pats šobrīd esmu palicis pie Netflix + testēju amazon prime

    digitalk
    13.08.2018 13:45

    ITV ir tikai divi skaņas celiņi, kā ir ar Helio un LMT? jo, ja “savukārt “Troņu spēle”, “Lielie mazie meli” un “Mežonīgo rietumu pasaule” būs arī ierunāti latviešu valodā. Tāpat visam saturam būs pieejams audio celiņš krievu valodā”, tad dažiem krāšņākajiem seriāliem nevarēs ieslēgt oriģinālvalodu… un tas ir stulbākais, ko var sagaidīt no premium kontenta.

    Kaspars B.
    13.08.2018 13:48
    Reply to  digitalk

    tak izlasi kārtīgi.. visam saturam būs oriģinālvaloda, papildus krievu valoda + LV subi, daļai kontenta arī LV valoda. Shortcut films ar ITV īsti tieša sakara nav.. films var būt arī vairāk valodas/subi :D

    digitalk
    13.08.2018 14:10
    Reply to  Kaspars B.

    iTV dekodera softs piedāvā 2 skaņas celiņus, Helio neesmu redzējis, tāpat kā nav gadījies sastapt Shortcut filmu ar trešo celiņu (es gan tās neskatos). tāpēc arī jautājums.

    Kartupelis3
    13.08.2018 14:52

    Skumji, shortcut un šādi servisi interesēja, lai varētu kvalitatīvu saturu nodrošināt bērniem. Primā vilšanās, ka pratiski nekas no populārzinātniskajiem raidījumiem nav latviešu valodā. Tagad kļūs vēl dārgāk un vēl vairāk “tīras izklaides”. Angliski jau mākam paši nozagt visu ko gribam, bet varbūt kāds varētu paņemt “nišu” piedāvāt saturu latviski? (par tiem trīs seriāliem, protams, pozitīvi..). Varbūt variet ieteikt kādu citu vietu kur var piem vecos labos national geographic utml raidījumu latviski redzēt?

    Pie viena izmantošu iespēju vispirms paraudāt, ka tas shortcut gan aplikācija gan web versijā ir diezgan draņķīgas- neizdodas man tur normāli filmas atrast. Tiesa agrāk bija vēl sliktāk.

    Skābene
    13.08.2018 15:59

    Kaut kāda agresīva komercprakse tam LTC. Ņem paketi, maksā vairāk! Un nevienam neinteresē, vai kādam vispār to paketi vajag! Varbūt man vajag tikai vienu kanālu no tās paketes, bet nekā nebija, ņem visu vai neko! Kas būs nākamais, ieliks kaut kādu uzbekus vai kazbeku paketi bez tiesībām atteikties un atkal pacels cenu!? :D

    Kaspars B.
    13.08.2018 17:31
    Reply to  Skābene

    vienmēr ir konkurenti pie kā aiziet, bet ak vai! Tur jau nekas diži savādāks nav :D

    Skābene
    14.08.2018 09:53
    Reply to  Kaspars B.

    Ārpus Rīgas jau nav nekādu konkurentu LTC.
    Varbūt ar 5G ienākšanu kaut kas mainīsies infrastruktūras ziņā, lai varētu attīstīt konkurējošus pakalpojumus.

    Obanā
    14.08.2018 09:56
    Reply to  Kaspars B.

    Ka es Tev saku, – Pakešu kartelis!

    Kriss
    22.08.2018 09:36

    Piedodiet par stulbo jautājumu, bet tomēr – kā izpaužas HBO interaktīvajā televīzijā? Nāk klāt kā atsevišķs kanāls?

    digitalk
    22.08.2018 10:59
    Reply to  Kriss

    pēc rakstītā spriežot būs līdzīgs Shortcut katalogam.

    Kriss
    22.08.2018 13:14
    Reply to  digitalk

    Shortcut katalogs ir tas, kurš ir pieejams uz TV ejot caur izvēlni?

    digitalk
    22.08.2018 13:22
    Reply to  Kriss

    yep

    Reklāma