Web Analytics
More
    Reklāma

    Populārā Apple TV+ seriāla “For All Mankind” pirmā sezona tagad pieejama bez maksas

    Jaunākie raksti

    Reizē ar viena no populārākajā un zināmākā Apple TV+ seriāla “For All Mankind” trešās sezonas iznākšanu šajā pirmdienā, uzņēmums atļāvis ikvienam interesentam baudīt pirmo sezonu bez maksas.

    Seriāla pirmā sezona tagad būs pieejama ikvienam skatītājam, kuram ir pieeja datoram un internetam, jo nebūs nepieciešama atsevišķa Apple ierīce, tomēr būs jāizveido lietotāja konts. “For All Mankind” varētu uzskatīt par vienu no zīmogiem Apple TV+ servisam, jo tas ir uzņēmuma veidots, kā arī sižets ļoti patiks kosmosa, fantastika un politikas entuziastiem. Tāpēc ka sižets ir saistīts ar kosmosa izpētes laiku, kad ASV plāno doties uz Mēness, tomēr Padomju Savienība to izdara pirmā, un tā sākas valstu savstarpējā sāncensība.

    Protams, stāstā neiztiek bez tajā laikā dažādiem sabiedrības izaicinājumiem, kā afroamerikāņu tiesības, homoseksualitāte un ekonomiskā situācija. Jāatzīst, ka neesmu liels seriālu fans, bet tieši šis arī mani ir aizrāvis. Apple TV+ ir konkurents Netflix, Disney+ un citiem straumēšanas servisiem, kas pārsvarā koncentrējas tikai uz sava satura radīšanu. Tāpat Apple servisā ir iespējams nomāt vai iegādāties visas jaunākās kinofilmas. Apple TV+ mēneša maksa ir 4,99 EUR. To var lietot visās Apple ierīcēs kā atsevišķu lietotni vai citu operētājsistēmu gadījumā jādodas uz mājaslapu tv.apple.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    15.06.2022 14:53

    > neiztiek bez […] afroamerikāņu tiesības, homoseksualitāte un ekonomiskā situācija

    tad jau Iron Sky ir labāks ;)

    Last edited 1 year ago by digitalk
    Rūdolfs Rancāns
    15.06.2022 15:45

    Apple TV lielākā pērle laikam ir seriāls Severance, tas vien ir to piecu eiro vērts.

    Čiekurs
    15.06.2022 19:54

    Paldies, iemetu watchlistē. Žanrs izskatās daudzsološi

    KKTK
    16.06.2022 09:39

    Man šķiet Apple TV+ lokomatīve tomēr ir “Foundation”.

    Kursors.lv
    16.06.2022 09:40
    Reply to  KKTK

    Esi skatījies? Ir okei?

    digitalk
    16.06.2022 10:56

    kā saka krievu sakāmvārds — kad neķeras, tad arī vēzis ir zivs. krāšņi un naudīgi uzņemta, it kā sci-fi, bet košļene. skaties un pieķer sevi pie domas nospiest patīt uz priekšu. vienreiz noskatīties varbūt ir vērts, tomēr Azimovs ir krutāks par āboļscenāristiem ;) tagad otra košļeņu paciņa, tfu, sezona varbūt jāgaida…

    … tāpēc, ka The Expanse ir beidzies un Firefly neviens neatdzīvinās.

    Kursors.lv
    16.06.2022 10:58
    Reply to  digitalk

    OK, paldies. Es gan tā arī nespēju izlasīt tās grāmatas. It kā virziens patīk, bet kaut kā nelasījās. Varbūt tagad esmu vecāks un labāk lasīsies.

    digitalk
    16.06.2022 11:47

    noprecizēšu par “patīt uz priekšu vēlme”. ja esi skatījies kādu garāku anime seriālu, tad tur ir tādas “filler” sērijas — tāpat kā betonam piejauc smiltis, lai aizpildītu vietu. āboļa Foundation ir līdzīgs, jo sižetam būtu jāattīstas, bet vajag tak kaut ko nopublicēt, lai ir par ko naudu paprasīt savā nomas servisā. grāmatā tu pārbrauc ar skatu pa diagonāli lapai (īpaši, ja esi ātrlasītājs) un turpini ar sižeta attīstības vietu.

    un kā postscriptum
    pārlasīt Azimova «Foundation» tomēr nav vērts. man uz trešās grāmatas vidu arī palika garlaicīgi. imho, protams.

    Reklāma