Web Analytics
More
    Reklāma

    Netflix piedāvās spēles, kas balstītas uz populāru seriālu sižetiem

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā savu pasākumu rīkoja ne tikai Apple, bet arī Netflix, kas ieskicēja nākotnes plānus. Viens no uzsvariem tika likts uz dažādu mobiļo spēļu piedāvāšanu, no kurām daļa būs saistīta ar populāriem platformas seriāliem.

    Netflix videospēļu straumēšanas serviss tika palaists pagājušā gada novembrī, un precīzāk sakot, to nevar dēvēt gluži par straumēšanas servisu, jo tāpat tās nāksies atsevišķi lejupielādēt savos viedtālruņos. Šobrīd ir pieejamas 22 dažādas spēles, bet līdz gada beigām Netflix plāno piedāvāt kopumā jau 50 spēles. Šajā reizē tika izziņots, ka videospēļu versijas saņems tādi seriāli, kā “The Queen’s Gambit”, “Shadow and Bone” un “Too Hot To Handle”.

    Reklāma

    Pirmā nosauktā spēle, protams, būs saistīta ar šahu. Gluži tāpat kā seriāls, līdz ar to spēlētājs varēs iejusties galvenās varones tēlā, apgūstot šaha nodarbības, spēlējot mačus un sacenšoties ar draugiem. “Shadow and Bone: Destinies” būs viena spēlētāja spēle, kas saistīties ar seriāla notikumiem. Būs iespējams izvēlēties dažādus seriāla varoņus un doties fantāziju pasaulē, kurā, pieņemot dažādus lēmumus, mainīsies arī spēles gaita. Trešā spēle būs saistīta ar attiecīgo realitātes šovu, kurā spēlētāji varēs iepazīties ar citiem personāžiem un nodoties dažādām aktivitātēm. Te gan jautājums, kā tas izpaudīsies praksē.

    Videospēles gan neizstrādā pats Netflix, bet noslēgtas sadarbības ar dažādiem citiem uzņēmumiem. Tāpat tika izziņotas vēl papildu spēles. Piemēram, spēlētājam vienkārši jātiek uz augšu pa sienu vai jābūvē pilsēta ekoloģisko izaicinājumu laikā, vai jāglābj dzīvnieki un jāveido sava patversme. Diezgan ierasta sižeta spēles, kādas varam baudīt savos mobilajos telefonos. Tomēr Netflix šo saredz kā vienu no saviem nākotnes pakalpojumiem, lai piesaistītu un noturētu auditoriju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    13.06.2022 16:03

    Paris turku un zvaigznu karu seriali ir labi.

    hhhh
    13.06.2022 19:48

    bus pilns ar transvestitiem, jo TAS IR NORMALI UN TEV TAS JAZIN

    Reklāma