Web Analytics
More
    Reklāma

    Netflix plāno piedāvāt arī videospēļu straumēšanas iespēju

    Jaunākie raksti

    Par Netflix dominanci dažādu seriālu un filmu straumēšanas jomā nav ne mazāko šaubu, bet pēdējā laikā uzņēmuma veiktās darbības liecina par to, ka serviss nopietni domā par iespēju straumēt videospēles.

    Jau no pagājušā gada maija Netflix meklē pieredzējuši profesionāli, kas varētu atbildēt par nākotnes pakalpojumu, un izskatās, ka komandai beidzot pievienosies bijušais Facebook un Oculus viceprezidents Maiks Verdu, kurš atbildējis tieši par papildinātās un virtuālās realitātes jomu. Tāpat viņam ir pieredze spēļu izstrādātājā Electronic Arts, un ir skaidrs, ka Netflix viņš atbildēs par spēļu attīstību. Servisam tas ļaus virzīties sava plāna virzienā, lai piedāvātu videospēļu straumēšanu, līdzīgi kā to šobrīd dara Stadia.

    Reklāma

    Iespējams, ka datorspēles šādā formātā būs pieejamas jau nākamajā gadā, tomēr tā ir neoficiāla informācija. Tāpat vismaz šobrīd Netflix neplāno prasīt papildu maksu tieši par šo iespēju, bet tas varētu nozīmēt to, ka kopumā pieaugs servisa mēneša abonēšanas cena. Tomēr par to varēs spriest ātrākais nākamgad, jo pagaidām šī ir tikai ideja, kura sāk iezīmēt komandu, lai tālāk veidotu produktu. Līdz šim videospēļu straumēšanas servisi vēl nav izmainījuši pasauli, jo pagaidām saskaras ar dažādiem tehniskiem izaicinājumiem.

    AvotsKitGuru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma