Web Analytics
More
    Reklāma

    Stīvens Spīlbergs sadarbosies ar Netflix

    Jaunākie raksti

    Stīvena Spīlberga vadītais filmu veidošanas uzņēmums Amblin ir noslēdzis sadarbību ar straumēšanas servisu Netflix, veidojot vairākas filmas gadā tieši tam. Tas ir pat nedaudz pārsteidzošs gājiens, zinot iepriekšējos režisora komentārus par straumēšanas servisiem.

    Pagaidām vienošanās paredz, ka Amblin Netflix platformai veidos vismaz divas filmas gadā. Nav gan skaidri zināms, vai pats Spīlbergs reāli iesaistīties filmu veidošanā. Amblin joprojām ir sadarbība arī ar plaši zināmo Universal, un filmu veidošana tiks turpināta arī šai filmu studijai, un Netflix neiegūs īpašas tiesības uz kādu no režisora idejām. Amblin un Netflix sadarbības mērķis ir radīt stātus, kas arī ir šīs jaunās noslēgtās sadarbības pamatā, kā arī straumēšanas servisi ir viens no tiem kanāliem, kas palīdz sasniegt plašāku auditoriju.

    Reklāma

    Savulaik Spīlbergs bija izteicies, ka tieši straumēšanas servisos radītās filmas nevajadzētu izvirzīt Oskara balvai, jo tās atbilst tikai TV formāta filmai, un tieši režisors ir bijis tas, kurš ir lobējis to izslēgšanu no iespējas nominēt. Beigu beigās gan šī iniciatīva nav izdevusies. Protams, Netflix spēks un popularitāte mūsdienu tirgū vairs neprasa nekādus komentārus, un šādas sadarbības noslēgšana noteikti būs papildu bonus, lai nostiprinātu savas pozīcijas starp konkurentiem Disney+ un Paramount+.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    hmmm :)
    24.06.2021 15:00

    Vai arī Stīvena Spilberga meita sadarbosies ar Netflix?

    Kursors.lv
    25.06.2021 10:54
    Reply to  hmmm :)

    Opiņā, nezināju par šo interesanto faktu :)

    Reklāma