Web Analytics
More
    Reklāma

    Stadia attālinātas spēlēšanas servisam pievienos vēl 400 spēles

    Jaunākie raksti

    Google ar Stadia spēļu straumēšanas servisu nav veicies ideāli, tomēr nu izskatās, ka Google būs tikusi galā ar vienu no galvenajiem Stadia mīnusiem – šauro spēļu katalogu. Šobrīd Stadia spēļu klāstā ir aptuveni 150 dažādas spēles, bet Google un izstrādātāji gatavo vēl 400 spēles.

    Paziņots, ka pie spēļu pielāgošanas Stadia servisam strādājot 200 dažādi izstrādātāji. Stadia jaunās spēles tiks nogādātas 2021. gada pirmajos mēnešos, bet Google jau ir ar skatu 2022. un 2023. gadā. Redzēsim, ko tieši Google ar Stadia izdarīs, jo šobrīd tiek piedāvātas tikai dažas tā dēvētās AAA tipa spēles jebšu augstākās klases spēles no labākajiem izstrādātājiem.

    Reklāma

    Diemžēl Stadia vēl arvien ir ierobežota, Latvijā šis serviss nav pieejams. Ja šaušalīgi ir vēlme pamēģināt izmantot kādu attālinātu videokarti un jaudīgāku datoru, tad te talkā nāks GeForce NOW serviss. Te gan ir iespēja spēlēt tikai tev piederošas spēles no Steam vai arī pāris bezmaksas spēles, piemēram, Fortnite un Rocket League.

    Stadia tika izziņota 2019. gada martā uzsverot, ka Stadia atbrīvos tevi no dārgas tehnikas iegādes un problēmām, kas saistāma ar novecot sākušām videokartēm un citām datoru komponentēm, kuru aizstāšana ir dārga un prasa arī citu komponenšu nomaiņu datorā. Izstrādātāji varēs pamatīgi atvēzēties uz vizuāliem un skaņas efektiem, jo Google sola, ka serveru jaudas spēļu attēlošanai netiks taupītas.

    Stadia ļauj spēles straumēt uz viedajiem televizoriem, klēpjdatoriem, viedtālruņiem un planšetdatoriem. Stadia mērķis ir plašākai publikai piedāvāt 4K izšķirtspējas spēles ar 60 kadriem sekundē un kvalitatīvu skaņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma