Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple TV+ uzsāks darbību 1. novembrī, maksās tikai $4.99

    Jaunākie raksti

    Apple izziņojis visai vilinošu filmu un seriālu straumēšanas pakalpojumu Apple TV+, kas pie skatītājiem nonāks jau novembra sākumā. Latvijā gan tik ātri Apple TV+ nebūs pieejams, bet Apple mājaslapa vēsta, ka filmu straumēšana būs pieejama vēl šajā gadā.

    Visai interesanta ir Apple TV+ mēnešmaksa – par ģimenes plānu nāksies maksāt tikai 4.99 dolārus, kas ir ļoti zema cena par filmu un seriālu straumēšanu. Apple jau sasolījis katru mēnesi nodrošināt vismaz vienu jaunu seriālu Apple TV+.

    Apple TV+ gadu bez maksas pienāksies visiem jaunu iPhone, iPad vai Apple TV ierīču pircējiem.

    https://www.youtube.com/watch?v=eA7D4_qU9jo

    https://www.youtube.com/watch?v=_GtV9V0dBgw

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    12.09.2019 13:02

    Gan jau ir kaut kāds āķis tik zemai cenai. Iespējams pamata piedāvājums ir tik plāns, ka nav ko izvēlēties! Visas jaunākās filmas noteikti būs par papildus samaksu! Baidos, ka beigās tie 4,99 būs par vienu seriālu mēnesī.
    PS: ceru, ka man nav taisnība.

    Kursors.lv
    12.09.2019 13:34
    Reply to  Skābene

    Normāla cena, lai iepazīstinātu klientus ar jaunu produktu. Un reāli Apple ir jādabū tikai 100 miljonus maksājošo klientu, lai apmaksātu visu šo projektu. Tas nav nemaz tik daudz. Plus, cik saprotu, Arcade un TV+ par velti dod tiem, kas nopērk jaunās Apple ierīces un tādējādi “ielocko” klientus viņu ekosistēmā. Diezgan gudrs gājiens. Tagad tik jāpagaida dažus gadus, lai saražo vairāk OK saturu. Netflix par Netflix taču arī nekļuva viena gada laikā.

    digitalk
    12.09.2019 15:29

    un Latvijā tas pārvērtīsies par kārtējo nedatelevīziju, kur par to pašu cenu nerādīs vismaz pusi seriālu un filmu, un pat pieejamajiem seriāliem nebūs visas sezonas. gluži kā Netflix un Amazon Prime. paldies AMB un citiem “tiesību turētājiem” :-E

    Skābene
    12.09.2019 16:34
    Reply to  digitalk

    AMB ir konkrēts pampāļu kantoris! Tik daudz visādu ierobežojumu, ka normāls cilvēks nevar visam izsekot līdzi un lattelecom arī par visu neinformē. Piemēram, to pašu helio nevar skatīties uz datora, ārpus telecoma tīkla, tikai viedierīcē un arī ne visus kanālus! Straumēt uz TV nedrīkst. Shortcut uz Android box neiet, uz Tizen viss iet. Vienvārdsakot, sāc saprast, kāpēc vieglāk ir lietot pirātiskus risinājumus, jo legāli saturam klāt netiec.
    Ar Amazonu un Netflixu arī tas pats, neredzi ne pusi no tā, ko redz ASV. Protams ir risinājumi, kā likt Netflixam domāt, ka tu skaties no ASV, bet tas nav ērti. Paldies Dievam ES jau pie šī jautājuma strādā, lai izskaustu reģionālos ierobežojumus. Bet ES komisijas strādā lēni, tur gadi 4 paies, kā minimums.

    Fake
    12.09.2019 15:38
    Reply to  Skābene

    Āķis ir saturā …. Tur nebūs, ko skatīties. Jautājums ir drīzāk , cik ilgi un ko Apple darīs lietas labā?! Kopēs Netflix modeli?!

    Viesturs Rudzītis
    13.09.2019 05:54
    Reply to  Fake

    Izskatās, ka Apple TV+ būs tikai ar oriģinālo saturu. Neticu, ka Apple iznīcinās iespēju iznomāt vai pirkt filmas.

    Kursors.lv
    13.09.2019 09:07
    Reply to  Fake

    No sākuma nebūs un tad 10 gadu laikā būs.

    Reklāma