Web Analytics
More
    Reklāma

    Atšķirībā no “Netflix” “Disney+” pamanījies krietni audzēt abonentu skaitu

    Jaunākie raksti

    Kamēr “Netflix” šis gads nav iesācies visai rožaini, pirmo reizi desmit gadu laikā saskaroties ar lietotāju skaita kritumu, straumēšanas serviss “Disney+”, kas, starp citu, pēc mēneša jau būs pieejams Latvijā, var dalīties ar krietni pozitīvāku statistiku. Šī gada 1. ceturksnī “Disney+” lietotāju skaits sasniedzis 137 miljonus un turpina palielināties.

    Ziņots, ka šajā ceturksnī “Disney+” reģistrējušies 7,9 miljoni jaunu lietotāju, no kuriem liela daļa, ļoti iespējams, ir bijušie “Netflix” klienti. To skaits vasarā varētu strauji palielināties, kad uzņēmums savus pakalpojumus sāks piedāvāt vēl 42 valstīs un 11 jaunās teritorijās. Līdz 2024. gadam “Disney+” cer sasniegt vismaz 230 miljonu abonentu slieksni. Tīri salīdzinājumam “Netflix” pašreiz ir ap 222 miljoniem lietotāju, taču turpmāko mēnešu laikā uzņēmums rēķinās ar vēl apmēram divu miljonu abonentu zaudējumu. Tāpēc, ļoti iespējams, pēc dažiem gadiem sagaidīsim līderu maiņu video straumēšanas pakalpojumu tirgū.

    Reklāma

    Šo scenāriju vēl ticamāku padara “Netflix” pēdējā laika paziņojumi. Piemēram, abonementu maksas celšana, kā arī reklāmu parādīšanās atsevišķos plānos. Arī no vairākiem lietotājiem pēdējā laikā esmu dzirdējusi negatīvas atsauksmes par “Netflix” satura piedāvājumu. Tāpēc interesanti, cik daudzi pāries uz “Disney+”, kad tas oficiāli būs pieejams Latvijā?

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    13.05.2022 12:41

    Ja Disney izņem saturu no Netflix, kur paliek saturs un tā skatītāji?
    Skatītājs seko saturam, vai ne? Un ja saturu no Netflix izņems arī pārējie, veidojot savas platformas, kurp dosies skatītājs? Viena servisa vietā abonēs 20 servisus, vai ies pie pirātiem, kas nodrošinās visu vienā?

    Mmm
    16.05.2022 12:24
    Reply to  Skābene

    Tā tas diemžēl ir, un zaudētājs ir enduseris, ja agrāk abonēji 1-2 servisus par nosacītiem 7eur tad tagad lai skatītos visu to pašu tev jāabonē 10 servisi par 9.90 eur…14 eur vietā maksājot 99eur. Protams reti kurš to visu abonē tagad, tā vietā nākas izvēlēties ko skatīties.
    Alkatība dara savu…filmu kompānijas redzot ka streaming paliek arvien populārāks izdomāja ka nav ko maksāt % Netflixam, labāk paņemt visu peļņu. Labi pašiem, bet neizdevīgi un neērti userim.

    REALAIS
    13.05.2022 15:25

    Jā, un beigās atkal skatītājs paliek zaudētājos. Viss tirgus strauji sadrumstalojas un atgriežas sākumpunktā, ka agrāko televīzijas paku vietā jāabonē dažādi strīmošanas servisi. Pāris gadi un arī Disney+ cels droši augšā cenu. Bet šobrīd viņu piedāvājums ir gana plašs un izteikti lētāks nekā Netflix.

    Rrr
    15.05.2022 11:19

    Gaidu 14.06, kad unsub no Netflix un sub uz Disney. Galvenais jautājums paliek tikai, vai Disneyā būs pieejams viss saturs (Marvel, Star wars etc), vai tomēr būs apgraizīts mūsu reģionam.

    digitalk
    15.05.2022 19:08
    Reply to  Rrr

    neuztraucies, viss būs apgraizīts.

    bobis
    25.05.2022 10:28

    Izsalkusu bernuku, kam vienalga ko skatities ir vairak neka izsalkusu pieauguso kam apgriezies skatities Netflix garlaicigos atkritumus, kops Mandalorietis tas neko jedzigu nav paradijis, japanu animes un kiniesu 3d multfilmas vel vienigais, kas glabj to.

    bobis
    25.05.2022 10:45

    Agrak vismaz filmas maceja intereses pec veidot, tagad Netflix jaunaja Cak Norisa seriala iebazts jauns mulis kas vienigi muld, es esmu kruts, es esmu kruts, mak tikai fermeru majsaimnieces uzbudinat ar savu klatbutni un nekadu reala eksena nenotiek.

    Reklāma