Web Analytics
More
    Reklāma

    airBaltic ļaus apmaksāt biļetes ar Google Pay

    Jaunākie raksti

    Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic no februāra ir uzlabojusi savu biļešu iepirkšanās servisu, papildinot to ar iespēju iegādāties biļetes, izmantojot Google Pay servisu.

    airBaltic vienmēr seko līdz tirgus tendencēm un jaunām tehnoloģiskajām iespējām, ko pierāda iespēja par biļetēm norēķināties ar kriptovalūtām. Tiesa, tagad maksājumu iespējas papildinātas ar kaut ko konservatīvāku un stabilāku, kas ir Google Pay serviss. Jau no februāra par biļetēm airBaltic mājaslapā var norēķināties ar Google maksāšanas servisu visi Android ierīču un Google Chrome lietotāji.

    Reklāma

    Process nebūs sarežģīts, jo ja iepriekš jau esiet sakārtojuši savu Google Pay kontu, pievienojot maksājumu karti, tad tagad, pērkot airBaltic biļetes, varēsiet ātrāk veikt apmaksu. Piemēram, nevajadzēs lieki autorizēties interneta bankā, bet pietiks ar vienu apstiprinošu pogas spiedienu.

    Papildu lidsabiedrība izmanto iespējas norēķināties caur PayPal, Klix servisu, Bitpay un maksājumu kartēm vai citos veidos. Pagaidām gan netiek nodrošināta iespēja izmantot Apple Pay, tā kā bonus Android lietotāju pusē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pēča
    28.02.2023 09:19

    Diez kāds ir ieguvums pērkot biļetes mājaslapā no google pay vai apple pay? Kur to pulksteni kas uz rokas liksi klāt- pie sava monitora vai datora kastes?!?? :D Viss parejais ir….Uz papildus vienu soli ekenomēt 5-10sekundes…. Cik ta tev kā privātpersonai jāpērk dienā biļetes, ka tas būtu svarīgi? ekonomejot laiku.

    Nav jau ta ka rimčikā varētu nopirkt air baltic lidojumus un pie kases samaksā ar pulksteni ka šī fīča būtu noderīga.

    Kaut kur tas baltks lidinās pa mākoņiem….

    Last edited 1 year ago by Pēča
    digitalk
    28.02.2023 09:37
    Reply to  Pēča

    airbaltika sistēmā nenonāk tavi kredkartes dati, tos nevar izpikšķerēt vai izkrāpt tev naudu ar viltotu maksājumu weblapu. slikts no tevis sinoptiķis ;)

    Hu huu
    01.03.2023 04:56

    Vienīgais pluss ir ja tev ir daudz kartes, tad apmaksājot ar kādu rīku kur visu karšu dati glabājas nemeklējot fizisko karti un paroles vai app banku. Ievadi paroli, Vienkārši izvēlies karti un maksā. Pārējais viss pareizi ko Pēča teica

    Reklāma