Web Analytics
More
    Reklāma

    Oura savam viedajam gredzenam izveidojusi Apple Watch lietotni

    Jaunākie raksti

    Apple Watch viedpulkstenis pats par sevi saglabā dažādus biometriskos datus, bet tāpat tos iespējams savienot arī ar citiem valkājamajiem aksesuāriem. Lielu soli šajā virzienā spēris viedā gredzena zīmols Oura, kam būs pieejama speciāli pielāgota Apple Watch lietotne.

    Protams, līdz šim Oura viedajam gredzenam bija pieejama lietotne iPhone viedtālruņos un tas sinhronizēja datus ar Apple Health, taču tagad ir radīta jauna lietotne tieši Apple Watch viedpulkstenim. Tas nozīmē, ka tajā uzreiz būs redzami dažādi mērījumu rezultāti, kurus veic viedais gredzens. Principā tas kopēs un atrādīs to informācija, kāda ir pieejama iPhone lietotnei. Kad Oura gredzens sinhronizēsies ar iPhone, tiks atjaunota informācija Apple Watch pulkstenī.

    Jaunajā lietotnē varēs redzēt ķermeņa temperatūra, pulsu, elpošanas ātrums un citus, dažādus mērījumi par miegu un fiziskajām aktivitātēm. Viens no lielākajiem ieguvumiem būs tas, ka Apple Watch ekrānos būs iespējams uzlikt daļu datu no Oura gredzena, piemēram, atlikušo baterijas darbības laiku. Tādējādi to nevajadzēs skatīties, atverot lietotni iPhone vai Watch. To pašu varēs izdarīt jaunajos iPhone sākuma ekrāna izkārtojumos.

    Lielākais ieguvums ir šādas integrācijas piemērs tieši ar Apple Watch, izmantojot sākuma ekrāna pielāgojuma iespējas, lai rādītu aktuālo informāciju, kas saistīta ar trešo pušu iekārtu. Līdz šim tas nebija novērots pārāk bieži, un jācer, ka citi zīmoli sekos šim piemēram. Protams, arī datu kvalitāte, īpaši par miegu un ķermeņa temperatūru varētu būt precīzāka nekā Apple Watch.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma