Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pabeidzis darbu pie iOS 16 izstrādes

    Jaunākie raksti

    Bloomberg žurnālists Marks Gurmans ziņo, ka viņa rīcībā nonākusī informācija liecina par to, ka Apple ir pabeidzis darbu pie nākamās paaudzes iOS 16 pirmās publiskās versijas izstrādes. Kā jau iepriekš ziņojām, tā tiks publiski palaista kopā ar iPhone 14 ierīcēm, kas oficiāli tiks izziņotas jau pēc divām nedēļām, 7. septembrī. Paredzams, ka sākumā nebūs pieejamas visas jaunās iOS 16 iespējas, kā, piemēram, Live Activities, Matter atbalsts un Freeforms kopsadarbības iespēja.

    Tāpat septembrī varam sagaidīt arī jauno Apple Watch operētājsistēmas watchOS 9 versiju. Uz iPadOS 16 un macOS Ventura gan būs jāpagaida līdz oktobrīm, kad varētu tikt izziņoti jaunie MacBook Pro datori un ar M2 čipu darbinātais iPad Pro planšetdators.

    Kopumā Apple jau ir izlaidis sešas iOS 6 beta versijas un ja sākumā tajās bija diezgan lielas izmaiņas, pēdējos laidienos to skaits samazinājās un vairāk notika darbs pie kļūdu labošanas un darbības stabilitātes uzlabošanas. Principā, šis varētu būt labs laiks, lai ziņkārīgākie šo beta versiju uzstādītu uz savām ierīcēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    22.08.2022 19:55

    Kad kāds iekomentēs,ka vairs nav problēmu ar bankas kartēm un smart id,tad varbūt uzlikšu. Bet tāpat uz primārā tālruņa nebūtu prātīgi.

    Jaroslavs
    22.08.2022 20:23
    Reply to  Lauris

    Vispar nekadu problēmu ar bankas kartēm un smart id. Uzliku 3 betu un gluku nebija vispār.

    Jānis
    24.08.2022 19:17
    Reply to  Jaroslavs

    Ir gan problēmas ar smart id – paziņojumi nāk ar lielu nolavi vai vispār neatnāk. Vakar redzēju smart id atjauninājumu, iespējams, ka kļuda būs beidzot novērsta

    Dainis
    23.08.2022 11:16
    Reply to  Lauris

    Smart ID uz android ne mazāk problēmu, cik novērots

    Ivars
    28.08.2022 13:17

    Atjaunoju uz beta 5 , un tagad smart-id strādā bez bremzēšans. SEB aplikācija arī strādā tagad.

    Reklāma