Web Analytics
More
    Reklāma

    “L’Oréal” prezentē ierīci, kas cilvēkiem ar kustību traucējumiem ļaus perfekti uzkrāsot lūpas

    Jaunākie raksti

    Pilnā krāšņumā šogad atgriežas tehnoloģiju izstāde “CES 2023”, kurā pulcējas kupls skaits zīmolu, prezentējot savas inovatīvās ierīces. Starp tiem atrodams arī kosmētikas ražotājs “L’Oréal“, kam ir ļoti labas attiecības ar tehnoloģijām, radot dažādus unikālus risinājumus skaistumkopšanā. “CES 2023” uzņēmums sagatavojis divus risinājumus, no kuriem viens palīdzēs vieglāk uzkrāsot lūpas sievietēm ar kustību traucējumiem.

    “L’Oréal” izstrādājis motorizētu, rokā turamu viedo lūpu krāsas aplikatoru HAPTA. Ierīcei iespējota 360 grādu rotācija un tā spēj saliekties līdz 180 grādiem, nodrošinot precīzu kosmētikas uzklāšanu. Ar vienu uzlādi HAPTA spēs darboties stundu jeb aptuveni 10 reizes ļaus uzkrāsot lūpas.

    Reklāma

    Avots: L’Oréal

    HAPTA izstrādāta sadarbībā ar “Alphabet” piederošo uzņēmumu “Verily Life Sciences”, kas ražo elektroniskus traukus ar stabilizācijas tehnoloģiju, lai palīdzētu cilvēkiem ar rokas kustību traucējumiem ēst patstāvīgi. “L’Oréal” norāda, ka tās mērķis ir paplašināt tehnoloģijas lietojamību un izmantot to dažādas kosmētikas uzklāšanai, kas būtu noderīgi arī tiem, kuri nesaskaras ar kustību traucējumiem.

    Otrs risinājums, ar ko “L’Oréal” nācis klajā “CES 2023”, ir “Brow Magic”, kas ar papildinātās realitātes palīdzību ļauj uzzīmēt un izveidot perfektas uzacis. Ierīce izstrādāta sadarbībā ar uzņēmumu “Prinker”, kas nodarbojas ar īslaicīgu tetovējumu printeru ražošanu. “Brow Magic” darbojas pēc līdzīga principa – ar to var veikt kosmētiskos tetovējumus uzacīm. Lai tiktu pie perfektajām uzacīm, lietotājam vispirms nepieciešams lejupielādēt ierīces pavadošo lietotni “Brow Magic”. Ar tās palīdzību var noskenēt seju un, izmantojot papildināto realitāti, izvēlēties sejas tipam piemērotāko uzacu formu, krāsu, biezumu.

    Avots: L’Oréal
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma