Web Analytics
More
    Reklāma

    Displace prezentējis pilnībā bezvadu 55 collu 4K OLED televizoru ar nomaināmiem akumulatoriem

    Jaunākie raksti

    Šī gada CES 2023 tehnoloģiju izstāde jau ir noslēgusies, taču tajā bija prezentēti tik daudz interesanti produkti, ka mums vēl labu laiku pietiks materiāla rakstiem. Piemēram, nevaram nepastāstīt par izstādē prezentēto Displace televizoru, ko tā radītājs dēvē par pilnībā bezvadu TV. Izstādē tika parādīts absolūti nepabeigts ierīces prototips, taču uzņēmuma pārstāvis norādīja, ka šāds televizors maksās ap 3000 ASV dolāriem, kad tas nonāks pārdošanā.

    Televizors izmanto 4K izšķirtspējas OLED paneli un pats par sevi ir 55 collas liels. Tomēr pastāvēs iespēja saslēgt kopā četrus šādus televizorus un tas ļaus iegūt 110 collas lielu 8K izšķirtspējas monstru. Vai 16 paneļus, lai iegūtu 220 collu 16K ekrānu.

    Reklāma

    Televizorā var ievietot četrus akumulatorus un tos uzlādē speciālā lādētājā. Tāpat komplektā ir arī bāzes stacija, kas, izmantojot Wi-Fi 6E uz paneli nodrošinās saturu bez jelkādu vadu palīdzības. Televizors sver aptuveni 9 kilogramus un tajā iebūvēts īpašs vakuuma sūknis, kas panelim ļauj turēties pie stikla vai tamlīdzīgas sienas. Savukārt, ierīces kontrole būs iespējama vicinoties tā priekšā cerībā, ka televizorā iebūvētā kamera spēs atpazīt mūsu rādītos žestus. Citiem vārdiem sakot – šim televizoram nav paredzēta tālvadības pults.

    Cik tad ilgi varēsim skatīties mūsu seriāls pirms ierīce izlādēsies? Displace TV autori saka, ka četras baterijas ierīci pie dzīvības uzturēs aptuveni mēnesi, ja katru dienu skatīsimies pa 6 stundām ilgi. Jebšu pilnas 7.5 diennaktis. Baterijas arī ir atsevišķi nomaināmas skatīšanās laikā. Vienīgi jāņem vērā, ka piesūkšanās sistēma darbojas ar bateriju enerģiju un ja par TV aizmirsīsim uz ilgāku laiku, tad.. tas nokritīs uz zemes.

    Ideja vēl ir diezgan zaļa un sākotnēji Displace plāno pārdot tikai 100 šādas ierīces. Tikai laiks rādīs vai šis produkts kļūs par kaut ko reāli nopērkamu un lietojamu. Tomēr ideja man šķiet diezgan interesanta un varu vien novēlēt izdošanos tās realizācijā. Vai tu gribētu palietot šādu televizoru?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma