Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung vienā ierīcē apvieno bezvadu lādētāju un viedās mājas vārteju

    Jaunākie raksti

    Samsung CES 2023 norises ietvaros izziņojis visai viltīgu ierīci, kas vienlaikus ir bezvadu uzlāde taviem viedtālruņiem un pulksteņiem, kā arī nelielā SmartThings Station ierīce darbojas kā vārteja viedās mājas risinājumiem. Ideja ir brīnišķīga, jo lādētāju nevar būt par daudz.

    SmartThings Station izskatās pēc biezāka bezvadu lādētāja, uz ierīces pat ir poga, kas ļauj SmartThings Station un attiecīgi arī viedo māju vadīt ar balsi. SmartThings Station, protams, atbalsta Matter, lai ar vienu ierīci varētu pārvaldīt arī citu ražotāju Matter produktus. SmartThings Station kopā ar Samsung SmartThings lietotni ļaus veidot dažādus automatizācijas risinājumus.

    Reklāma

    SmartThings Station cena gan vēl nav zināma, bet tā būs nopērkama ASV un Korejā jau februārī. Vienlaikus arī jānorāda, ka ar Matter ieviešanu nemaz tik gludi neveicas. Pat Aqara nācās pabīdīt Matter atjauninājumu piegādi esošajām ierīcēm par pāris mēnešiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ghh
    07.01.2023 19:52

    Kas ellē ir vārteja? Nevajag parcensties.

    Kursors.lv
    08.01.2023 05:52
    Reply to  Ghh

    Vārteja – Ierīce, kas nodrošina datu pārraidi starp datoru tīkliem, kuriem ir atšķirīga arhitektūra un protokoli (piemēram, starp lokālo datoru tīklu un pakešu komutācijas datoru tīklu).

    Reklāma