Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izlaiž īpaši lielu 98 collu QLED televizoru

    Jaunākie raksti

    Samsung izlaiž jaunu QLED televizoru, kura izmērs ir 98 collas. QLED Q80C televizors paplašinās uzņēmuma ražoto augstākās kvalitātes televizoru klāstu, nodrošinot vēl unikālāku izvēli attēla un dizaina īpašībām.

    “Pēdējos gados esam novērojuši patērētāju pieaugošo vēlmi pēc lielākiem ekrāniem. Esam apņēmušies nodrošināt izcilus produktus, kas uzlabos mūsu patērētāju dzīvi un apmierinās viņu vajadzības. Tāpēc šis jaunais, lielizmēra televizors ir lielisks papildinājums mūsu QLED modeļu klāstam. Tas nodrošinās īpaši aizraujošu pieredzi, neatkarīgi no satura, kuru skatīsieties – jutīsieties tā, it kā atrastos notikumu epicentrā. Pateicoties revolucionārai tehnoloģijai, ko papildina lieliskas partnerības ar dažādiem satura nodrošinātājiem, mēs veidojam izklaides pasauli un paspilgtinām katru pieredzi,” uzsver Samsung produktu treneris Eduards Krumovics.

    Reklāma

    98 collu unikālais QLED Q80C televizors

    Televizorā iestrādāts Neural Quantum 4K procesors, kas izmanto mākslīgā intelekta tehnoloģiju. Tas ļauj uzlabot attēlā kvalitāti arī īpaši lielā ekrānā, pastiprinot satura dziļumu un asumu. Apvienojiet to ar Quantum HDR+ tehnoloģiju, kas nodrošina izcilu melnās krāsas un spilgtuma veiktspēju, visas ekrānā redzamās detaļas būs skaidrākas. Ar Quantum Dot 100% krāsu vērtību skatītājiem ir iespēja baudīt arī spilgtākās ainas izcilos toņos. Turklāt, tikai Samsung televizoru ekrānos iespējams saturu vērot dinamiskās, autentiskās krāsās, ko verificējis arī starptautiskais PANTONE krāsu institūts. Televizorā pieejams arī EyeComfort režīms, kuru aktivizējot tiks mazināta slodze uz acīm un, balstoties uz ārējiem faktoriem, automātiski pielāgots ekrāna spilgtums un toņi. Tāpat tiks samazināts zilās gaismas līmenis, padarot attēla krāsas siltākas un mazinot diskomfortu acīm. Tāpēc arī vēlos vakaros patīkami varēs baudīt izvēlēto saturu.

    Q80C SuperSlim dizains lieliski un nemanāmi iederēsies ikvienas mājas interjerā – tā rāmis ir īpaši plāns un ieturēts minimālisma stilā. Ieskaujoša pieredze nav pilnīga bez lieliskas skaņas, un, neskatoties uz televizora SuperSlim dizainu, tā skaņa būs visaugstākajā kvalitātē. Televizorā ir iebūvēta Dolby Atmos skaņas sistēma, kas nodrošina izcilu kvalitāti, ļaujot skatītājiem izbaudīt iecienītākos šovus 3D kinematogrāfiskā skaņā. Samsung Object Tracking Sound Lite tehnoloģija ļaus izbaudīt vissīkākās nianses katrā ainā ar reālistisku skaņu, kas sekos līdzi katrai kustībai ekrānā. Pievienojot televizoram Samsung Soundbar skaņas joslu, tiks aktivizēta Q-Symphony tehnoloģija, kas ļaus televizora un Soundbar skaļruņiem darboties kopā, nevainojamā harmonijā. Tas nozīmē, ka viss saturs būs baudāms izcilā augstākās kvalitātes 360 grādu skaņā.

    Jaunais Samsung Q80C televizors jau ir pieejams iepriekšpārdošanā Samsung.com. Vietējā tirgū tas būs pieejams sākot no 22. jūlija un to varēs iegādāties pie mazumtirdzniecības partneriem vai Samsung.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    17.07.2023 11:55

    4k uz 98″. Gribētos redzēt kā tas ir dabā. Trakie

    Rihards
    20.07.2023 16:35
    Reply to  REALAIS

    Tāpat kā 1080p uz 50 collām.
    Bet pie 98 collu tv tuvu jau nesēž, tā kā pikseļus neredz. 8k ir bezjēdzīgi pat tādā izmērā

    Aig
    18.07.2023 09:00

    Lielie Samsung QLED ir teicami. Kádu laiku lietoju 85″. It sevišķi tumšā telpā vakarā ideāli — tīri subjektīvi man šķiet, ka QLED ekrānā skatoties filmu vakarā tas nekādi negatvīvi neietekmē miegu (atšķirībā no LCD ekrāna).

    REALAIS
    18.07.2023 14:17
    Reply to  Aig

    Es esmu starā par Samsung QD-OLED personīgi, protams, tikai 55″.

    Rihards
    20.07.2023 16:33
    Reply to  Aig

    Qled ir tie paši lcd, tikai uzlaboti

    trx450
    19.07.2023 00:30

    Būs lieliska rentv skatīšanās pieredze ar šo lielo wled paneli

    Reklāma