Web Analytics
More
    Reklāma

    “CES 2022” izstādē “L’Oréal” atrādīs ierīci, ar ko var nokrāsot matus mājas apstākļos

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju izstāde “CES 2022” tuvojas straujiem soļiem, un skaidrs, ka arī šogad tās dalībnieki vilties neliks. Līdztekus uzņēmumiem, kas nāks klajā ar pašiem modernākajiem gadžetiem, izstādē piedalīsies arī “L’Oréal”. Kosmētikas ražotājs, kas jau pāris reizes mūs ir pārsteidzis, šajā izstādē sola atrādīt kaut ko pavisam praktisku – savu pirmo matu krāsojamo ierīci, kas palīdzēs izveidot jaunu, burvīgu tēlu mājas apstākļos.

    Rīks, kas palīdzēs paveikt šo darbiņu, saucas “Colorsonic”. Ar tā palīdzību lietotājs mājas apstākļos varēs vienmērīgi sajaukt un bez grūtībām ieklāt krāsu matos. Uzņēmums sola, ka ierīce palīdzēs nokrāsot matus ne sliktāk kā frizētavā.

    Reklāma

    Avots: “L’Oréal”

    “L’Oréal” pie “Colorsonic” izstrādes darbojās veselus piecus gadus. Uzņēmums skaidro, ka  maisītāja mehānisms radīts tāds, kas precīzi sajauc vajadzīgās proporcijas no krāsas kasetnēm, lai izveidotu tieši tādu toni, kādu lietotājs vēlas. Arī pats process problēmas neradīšot, jo ierīce izstrādāta tā, lai krāsu uzklātu vienmērīgi. Līdz ar to liela krāsas pika uz galvas, visticamāk, neuzkritīs. Katrā ziņā “Colorsonic” varētu būt tas, ko vairums sieviešu vēlētos dāvanā jau uz Sieviešu dienu, ja tik šī ierīce būs pieejama.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma