Web Analytics
More
    Reklāma

    L’Oréal izlaiž virtuālās kosmētikas līniju

    Jaunākie raksti

    Pēdējo pāris gadu laikā krietni attīstījušies bilžu apstrādes rīki, ļaujot teju līdz bezgalībai izmēģināt dažādas iespējas, kā izskaistināt un pat līdz nepazīšanai pārveidot attēlus, jo īpaši pašbildes. Interesanti, ka arī kosmētikas zīmoli pamazām ieiet šajā lauciņā, dodot iespēju selfijus virtuāli uzlabot ar saviem make-up līdzekļiem. Šādu iespēju nu sniedz arī skaistumkopšanas zīmols “L’Oréal”.

    2018. gadā L’Oréal pieņēma interesantu lēmumu iegādāties paplašinātās realitātes filtru radītāju “Modiface”. Šis solis rezultējies ar selfiju filtru līniju “Signature Face”, kas ļauj lietotājai sevi izskaistināt ar L’Oréal virtuālo kosmētiku. “Signature Face” lietotājas selfiju ļauj uzfrišināt ar L’Oréal virtuālo acu kosmētiku, lūpu krāsām un pat matu veidošanas līdzekļiem.

    Reklāma

    Īpašo L’Oréal virtuālās kosmētikas filtru līniju iespējams izmantot gan Instagram, Snapchat, Google Duo, gan citās lietotnēs un pat Zoom videokonferenču rīkā. Šeit jāpiezīmē, ka L’Oréal savu “Signature Face” filtru līniju reklamē kā risinājumu lietotājas izskata uzlabošanai tieši videozvanos.

    Domājot par videokonferencēm, šķiet, ka šī filtru līnija patiešām varētu būt glābiņš daudzām sievietēm, īpaši tām, kurām videosapulcēs jāpiedalās bieži un regulāri, taču nav laika, pacietības un vēlmes ik dienu pucēt seju. Nav jau noslēpums, ka kosmētikas uzlikšana dažkārt prasa pat visu rīta cēlienu. Un, kāpēc gan vienkārši “neuzlikt” virtuālo kosmētiku un, iespējams, izskatīties pat daiļāk kā ar īstās kosmētikas kārtu?!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    usinss
    15.11.2020 15:06

    Atvainojos, bet tas ir debilitātes kalngals. Un tad sievietes sūdzas, ka neviens viņas neuztver nopietni un profesionāli. Galvenais lai cilvēks izskatās saķemmējies un izgulējies. viss. Pārējais nevienam neinteresē kā ziskatās.

    digitalk
    15.11.2020 17:47
    Reply to  usinss

    kad masveidā sāks producēt smaku uztvērējus un ģeneratorus, izrādīsies, ka arī jāmazgājas un tīras drēbes jāuzvelk ;)

    Usinss
    16.11.2020 10:43
    Reply to  digitalk

    Higiēna ir viena lieta, bet likt dažādus filtrus utt, tas jau paliek nedaudz slimi. Cilvēkam reāli kompleksi veidojas, ja viņam vajag kaut ko šādu. Ja uzksata, ka viņū neuzskata par kompetentu tikai tapēc, ka nav acu ēnnas, vai tonālais uz sejas utt. Kāda jēga bļaut, ka mūsdineāš tiek uzspiesti dažādi skaistuma standarti, bet te paši rada dažādas stulbības, lai propogandētu, ka neglīti cilvēki ir kaut kāda zemāka kārta. Jā, esmu neglīt un ko? Man pajāt, tonālais krēms neizdomās kā nokonfigurēt Linux serveri utt.

    digitalk
    16.11.2020 14:16
    Reply to  Usinss

    es tev pilnībā piekrītu par pārspīlēto špakteļa kārtu uz sejas, par kuru dzinu jociņus jau studentu laikos, bet tas ir vēsturiski radies — mēģinājumi pievilināt pretējo dzimumu. daba jau nav LGBTZP un, diemžēl, uzkrāsots izskats tiek ņemts vērā arī profesiju laukā.

    Krotow
    17.11.2020 11:42
    Reply to  digitalk

    “Dabai” patiesībā pie kājas, vai kārtējā peldošā, pa zemes virsu skrienošā vai lidojošā lopiņa iterācija sanākusi ar “klasisko” dzimumorientāciju vai LGBT-kautkastur. Galvenais lai spētu izdzīvot pietiekami ilgi līdz atstāj pēcnācējus, kuri var ciklu turpināt. Tie, kas to nedara – GTFO.

    Pie pārspīlētas špakteļa kārtas piederās arī Osvencimas noliktavās aizgūtās smaržas, kur pieejot tuvāk par 5m, gāž no kājām.

    KKTK
    16.11.2020 09:03

    Kad beidzot Zoom jogas mītiņā varēs dibenu samazināt?

    Krotow
    17.11.2020 11:07

    Pieprasu filtrus, kas novāc krunkas, dubultzodu, sirmumu un atbaksta atpakaļ izbirušos matus.

    1134
    17.11.2020 12:46

    Un večiem arī būs kādi filtri, kas novāc alus vidukli un uzzīmē kuplus matus plikā paura vietā? Tas nekas, ka daudziem gudriem cilvēkiem matu ir gaužām maz, svarīgi taču izskatīties pēc kupla Angosturas krūma)

    Reklāma