Web Analytics
More
    Reklāma

    No janvāra Microsoft Authenticator lietotni vairs nevarēsim lietot Apple Watch viedpulksteņos

    Jaunākie raksti

    Divfaktoru autentifikācijai esam pieskārušies pēdējās divās podkāsta epizodēs, kurā kā vienu no labajiem piemēriem minējām Microsoft Authenticator. Tieši tagad uzņēmums paziņojis, ka pārtrauks lietotnes darbību Apple Watch viedpulksteņos.

    Galvenokārt tas saistīts ar to, ka Apple viedpulksteņu operētājsistēma watchOS nav savienojuma ar Authenticator drošības iespējām. Jāatzīst, ka šis ir pārsteigums, jo pats esmu izmantojis konkrēto iespēju ar pulksteņa palīdzību apstiprināt autentifikāciju Microsoft lietotnē.

    Tiesa, Microsoft nav pirmais uzņēmums, kas pamet watchOS platformu, jo to iepriekš darījuši citi trešo pušu izstrādātāji, norādot uz esošajām problēmām ar kopējo Apple Watch darbību. Microsoft Authenticator savu darbību Apple viedpulksteņos pārtrauks ar janvāra atjauninājumu, un uzņēmuma pārstāvji to iesaka izdzēst jau tagad.

    Jāpiezīmē, ka šeit runa ir vienīgi par watchOS operētājsistēmu, un Authenticator lietotne joprojām būs pieejama iPhone viedtālruņos. Pirmo reizi Microsoft divfaktoru autentifikācija caur Apple Watch tika piedāvāta 2018. gadā. No ērtības viedokļa tas būs zaudējums, taču digitālā drošība noteikti ir pirmajā vietā.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma