Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Authenticator ļauj mainīt paroles nepametot lietotni

    Jaunākie raksti

    Microsoft Authenticator Android lietotne saņēmusi iespēju nomainīt paroles vietnēm un citām lietotnēm, nepametot Microsoft Authenticator. Tāpat Microsoft Authenticator ļaus ērti apskatīt drošības informāciju un pēdējās reizes, kad kāds ir pieteicies ar paroli vietnē.

    Jaunās Microsoft Authenticator iespējas gan nav nekas pavisam jauns, jo tās pieejamas Microsoft Authenticator iOS beta lietotnes izmēģinātājiem jau kopš marta. Tagad arī Android izmantotāji var uzspiest uz saglabātā konta, lai iegūtu ne tikai vienu reizi izmantojamo 2FA atslēgu, bet arī plašāku informāciju par konta drošību un iespēju ērti mainīt paroli.

    Reklāma

    Kas īsti ir divfaktoru autentifikācija? Tā ir vēl viens aizsardzības līmenis tavam kontam, kas darbojas pēc paroles ievadīšanas. Divfaktoru autentifikācija parasti tiek realizēta ar viedtālruņa palīdzību (paziņojums ekrānā, lietotnes ģenerēts sešu ciparu kods, SMS u.tml.) kā vienu reizi izmantojama papildu parole. Tāpat divfaktoru autentifikācija var būt arī fiziska, datorā ievietojama USB atslēga, bet šis ir visai rets risinājums privātiem lietotājiem, jo divfaktoru autentifikācijas USB atslēga maksā sākot no 20 līdz pat gandrīz 80 eiro.

    Microsoft Authenticator lietotne ielādējama no Google Play Store.

    Avotsneowin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma