Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izziņo jaunu Apple Music Sing karaokes režīmu

    Jaunākie raksti

    Apple izziņojis jaunu Apple Music funkciju Apple Sing, kas būtībā ir karaokes iespēja dažādām dziesmām, un būs lieliska izklaide ballītēs.

    Apple Sing pamatā rādīs dziesmu tekstus un brīdi, kad ir jāsāk dziedāt. Taču salīdzinot ar konkurentiem, jaunā funkcija lietotājam ļaus izvēlēties, kuru daļu no dziesmas dziedāt, proti, vai tā būs solo parija vai arī iedziedāt fona balsis jeb tautā saucamo “bekvokālu”. Šādu iespēju, piemēram, nepiedāvā Spotify karaoke funkcionalitāte. Papildu tam Apple Sing ļaus dziedāt arī duetā.

    Jaunā karaoke iespēja būs pieejama decembra otrajā pusē vairāk desmitiem miljonu dziesmu. To varēs lietot gan jaunajās Apple TV 4K iekārtās, iPhone 11 un jaunākos modeļos, kā arī pēdējo divu gadu iPad modeļos. Apple plānos ir izveidot vairāk nekā 50 atskaņošanas sarakstus ar dziesmām, kas būs īpaši pielāgotas Apple Sing karaokei.

    Tīri vizuāli nebūs nekas oriģināls, jo teksts, kas ir jādzied, tiks izcelts ar treknrakstu noteiktajā ritmā. Apple Sing neizmantošot ierīču mikrofonus, lai neierakstītu šo dziedājumu, kas ir atšķirība no Spotify sniegā karaokes servisa, kurā vairāk ir spēles elements, salīdzinot ierakstīto karaokes versiju ar oriģinālu. Protams, būs nepieciešams iegādāties Apple Music abonementu, lai lietotu Apple Sing.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma