Web Analytics
More
    Reklāma

    Džefs Bezoss lielāko daļu savas bagātības apņēmies ziedot labdarībai

    Jaunākie raksti

    Gadu gaitā “Amazon” bijušais izpilddirektors un kosmosa uzņēmuma “Blue Origin” vadītājs Džefs Bezoss bieži piedalījies dažādās labdarības kampaņās, kas lielākoties veltītas tieši cīņai ar klimata pārmaiņām. To, ka planētai ir jāpalīdz, miljardieris skaidri saprata pirms diviem gadiem, kad veica savu pirmo lidojumu kosmosā un redzēja Zemi no augšas, visā tās krāšņumā. Nu viņš kādā nesenā intervijā paziņojis, ka apņēmies ziedot lielāko daļu savas bagātības.

    Bezoss, kura īpašumu vērtība pašreiz sasniedz 124 miljardus ASV dolāru, atklājis, ka lielāko daļu savas bagātības plāno novirzīt cīņai ar klimata krīzi, kā arī atbalstam projektiem, kas vienotu cilvēci. Pagaidām Bezoss nav norādījis summu, kādu būtu gatavs ziedot, bet tas arī ļoti atkarīgs no ekonomiskās situācijas.

    Reklāma

    Viens no pēdējo gadu lielākajiem labdarības pasākumiem, kuros Džefs Bezoss iesaistījies, ir viņa izveidotais projekts “Bezos Earth Fund“. Tam viņš novirzījis 10 miljardus dolāru savas bagātības, lai atbalstītu zinātniekus, aktīvistus un bezpeļņas organizācijas, kas cīnās par klimata saglabāšanu. Jāpiezīmē, ka arī Bezosa bijusī sieva Makenzija Skota aktīvi iesaistās dažādos labdarības projektos, kuru ietvaros ziedojusi vairāk nekā 14 miljardus ASV dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    stm
    15.11.2022 09:27

    Kā tad … tāpat kā Soros vai Geits vislaik ziedo jaunu vakcīnu izstrādei, pārtikas rūpniecības iznīcināšanai un katru gadu apmeklē Švāba rīkotos WEF pasākumus. p.s. starpcitu, šobrīd notiekošajās G20 sarunās piedalās gan Švābs, gan Geits, bet nu mēdijiem tas ir liegts rādīt …

    Kursors.lv
    15.11.2022 09:31
    Reply to  stm

    Kāpēc liegts? Tu domā, ka pastāv kaut kāda reptiloīdu sazvērestība? :)

    stm
    15.11.2022 09:55

    Es domāju, ka ja Urzula fon der Leiena var brīvā formā pateikt, ka viņa nezin no kurienes radusies inflācija ( viņa arī nezin, ka viņas vīrs Heiko ( Orgenesis ) ir līguma saistības ar Pfizer ) , tad vispār nav nozīmes tālāk diskutēt :)

    Kursors.lv
    15.11.2022 09:57
    Reply to  stm

    No 5G starojuma tu arī baidies? :)

    stm
    15.11.2022 10:05

    Nē, pat aktīvi izmantoju tehnoloģijas, bet baidos no tā, ka sabiedrībā ļoti progresē kopējais imbecilu procents un tas nozīmē, ka WEF iet pareizā virzienā ;)

    Muah
    15.11.2022 10:17

    Manuprāt, Bezoss ar savu naudu var darīt ko grib. Un arī pasākumus apmeklēt, ja tādos ir ielūgts. tas, ka kādam vienmēr skauž, nevarētu būt šķērslis.

    Reklāma