Web Analytics
More
    Reklāma

    Džefs Bezoss atvēlēs 10 miljardus dolāru, lai cīnītos pret klimata izmaiņām

    Jaunākie raksti

    Amazon CEO Džefs Bezos (Jeff Bezos) izveidojis jaunu filantropisko projektu, kurš nosaukts par Bezos Earth Fund, un tas ar 10 miljardiem dolāru atbalstīs zinātniekus, aktīvistus un bezpeļņas organizācijas, kuras cīnās par klimata saglabāšanu. Uzsvars likts uz to, ka tieši kopā mēs panāksim lielāko efektu.

    Bezos kā viens no pasaulē lielākās kompānijas vadītājiem ir sajutis atbildību pret dabu, tāpēc ir atvēlējis naudu šādai iniciatīvai, kura pirmos projektus sāks finansēt šī gada vasarā. Cēlo mērķi Bezos finansēs pats no saviem līdzekļiem, kuru kopējie apmēri šobrīd tiek prognozēti aptuveni 130 miljardu apmērā. Šo naudu nav paredzēts investēt privātā sektora darbībās, tikai un vienīgi labdarības mērķiem.

    Reklāma

    https://www.instagram.com/p/B8rWKFnnQ5c/

    Amazon darbinieki jau iepriekš pietiekami konkrēti ir iestājušies par klimatiskajām izmaiņām un pieprasījuši, lai kompānija izveidotu reālu plānu cīņai ar dabas izmaiņām, kā arī tā ieņemtu stingru nostāju nesadarboties un neatbalstīt uzņēmumus, kuri saistīti ar fosilo enerģiju. Līdz šim brīdim Amazon ir noslēgusi sadarbību par 100 000 elektroauto piegādes līgumu sadarbībā ar kompāniju Rivian. Kā arī pats Bezos reklāmas nolūkos sēdies pie elektriskā “tuktuka”, kurus Amazon izmantos Indijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars Rozentals
    21.02.2020 09:09

    Cik geniali dot 10 miljardus videi. Ja WHO trūkst budžeta lai ierobežotu pandēmijas riskus jaunattīstības valstīs. Kāds labums no vides ja ir riski pasaules ekonomikai dēļ globālās pandēmijas. Saprotu ka CNN sabiezina krāsas bet tas kas notiek south korea izskatas slikti ņemot vērā ka viņi nav gluži tā vājākā ekonomika.

    Reklāma