Web Analytics
More
    Reklāma

    Air.0 datorpele locīsies kā papīrs un būs ļoti plāna, kas noderēs aktīviem ceļotājiem

    Jaunākie raksti

    Potenciālā produkta un projekta nosaukums Air.0 jau saka priekšā, ka šī būs ļoti plāna un viegla datorpele, kuru iespējams viegli pārvietot, kā arī tā aizņems maz vietas, un būs ļoti noderīga tiem lietotājiem, kuri daudz ceļo.

    Datorpeles Air.0 unikalitāte ir tajā, ka tās dizains veidots iedvesmojoties no japāņu papīra locīšanas mākslas origami. Dizainā varam redzēt speciāli izveidotas locījuma līnijas mākslīgajā ādā, kas aizmugurē savienosies ar magnēta palīdzību, izveidojot datorpeles formu, kādu mēs to parasti iedomājamies. Kad datorpele ir izlaistā režīmā, tās augstums būs 4,5mm, atgādinot ielocītu papīru, kas novietots uz galda.

    Reklāma

    Datorpelei būs divi mehāniskie taustiņi, bet ierastā rullīša vietā tiks izmantota skārienjutīga virsma, kas arī ļaus saglabāt minimālistisku dizainu. Lai Air.0 viegli pārvietotu virsmu, tās stūri būs nostiprināti ar gludu plastmasu. Kā norāda izstrādātāji, tad ar vienu uzlādi datorpeli būs iespējams lietot līdz pat trim mēnešiem, un uzlādi varēs veikt caur USB-C pieslēgvietu. Tās svars būs vien 40g. Ar datoru tā savienosies, pateicoties Bluetooth savienojumam.

    Produkts Kickstarter platformā savācis sākuma ražošanai nepieciešamo finansējumu, bet joprojām to var atbalstīt un par 49 dolāriem iegūt savu Air.o datorpeli kādā no 12 krāsām.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    02.11.2022 17:59

    vegāniskajā ādā

    no vegāniem?! atbalstu! :D

    ps. mākslīgā āda un dermatīns no valodas nekur nav pazuduši.

    Biteme
    02.11.2022 18:12
    Reply to  digitalk

    Dermantīnu izmanto, vegānisko ādu ēd. Vegāni ir tie, kas neēd dzīvnieku izcelsmes produktus. Bet vegānisko ādu drīkst)

    bobis
    05.11.2022 22:05

    Vienkarsi datorpeli razo no letakiem resursiem, tapat kapec amerikanu hobo vajag maju, ja ir kartona kaste. Var izgriezt no koka stabuli un nosaukt par tehnologiju.

    Reklāma