Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iesniedz patentu iPad apvalkam, kas varētu locīties, iedvesmojoties no origami

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple iesniedzis kārtējo patentu ASV patentu birojā, un šoreiz tas ir saistīts ar elektronisko ierīču apvalku, kas varēs locīties dažādās formās.

    Patiesībā uz pirmo acu uzmetienu līdzīgu apvalku atceros no laikiem, kad tikko pārādījās pirmie iPad, un paredzētais apvalks, kas klāja, ekrānu varēja salocīties četrās vai piecās daļās. Šis patents atgādina, ko līdzīgu, tā kā līdz galam nesaprotu, kāpēc ir iesniegts šāds pieprasījums, tomēr Apple norāda, ka tas būs paredzēts elektroniskajām ierīcēm, kuras paredzēts lietot dažādos leņķos pret lietotāju. Tiek norādīts, ka par pamatu ņemta japāņu papīra locīšanas māksla origami, un šis apvalks arī būs spējīgs ieņemt dažādas stabilas formas, attiecīgi ierīci novietojot dažādos leņķos.

    Kā redzams bildēs, tad par piemēru ir izmantots tieši Apple iPad planšetdators, kuram arī būtu vislielākais pielietojums no šāda apvalka. Dizainos redzams, ka varētu tikt piedāvāta dažādi modeļi, kuri aprīkoti arī ar klaviatūru. Tas varētu būt nākamais solis Smart Keyboard attīstībā, jo šobrīd to leņķis ar piestiprinātu iPad ir pietiekami ierobežots, un pats apvalks ir smagnējs.

    Avots: Apple

    Jau ierasti šis ir tikai patents, tomēr skatoties no jau bijušajiem un esošajiem Apple ierīču aksesuāriem, tieši šo varētu ieraudzīt kā visai taustāmu ierīci. Tomēr lielos vilcienos tas tiešām atgādina to, kas jau Apple bijis sen pieejams. Iespējams, ka šeit uzsvars tieši uz lokano daļu stingrību un spēju noturēt dažādas formas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma