Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Music tagad pieejams Xbox konsolēs

    Jaunākie raksti

    Ar nelielu aizkavēšanos, salīdzinot ar konkurentiem, Apple Music tagad ir pieejams jaunākajās Microsoft Xbox spēļu konsolēs.

    Apple Music mūzikas straumēšanas serviss ir pieejams Xbox Series S/X un Xbox One spēļu konsolēs, pievienojoties Spotify, Deezer, Amazon Music un citiem. Līdz ar to ielecot pēdējā vagonā, ja to varam tā dēvēt. Kā norāda lietotāju pieredze, tad mūziku būs iespējams klausīties arī spēlējot spēles, kas gan var izrādīties noderīga lieta, ja spēlētājs nav apmierināts ar konkrēto mūzikas pieredzi.

    Apple Music darbosies kā atsevišķa programma, līdzīgi kāda tā ir tvOS operētājsistēmā, kura darbina Apple TV iekārtu. Konkurentam PlayStation 5 serviss bija pieejams jau pagājušajā gadā, tomēr man interesētu, cik liels ir reālo lietotāju skaits. Vēl šajā mēnesī Apple izcēla to, ka ir sasnieguši 100 miljonu dziesmu skaitu, tādējādi kļūstot par servisu, kas piedāvā visvairāk dziesmu.

    Vēl lieli jaunumi šajā sakarā ir tādi, ka Microsoft plānos ir nodrošināt Apple Music, Apple TV un iCloud Photos integrāciju ar Windows, kas padarīs dzīvi ērtāku tiem iPhone lietotājiem, kuriem nav Apple datoru. Šīs var dēvēt par pietiekami lielām ziņām.

    Tom Warren on Twitter: “Apple Music is now available on Xbox consoles https://t.co/LoH6UH5Ycz” / Twitter

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jodels
    17.10.2022 17:59

    ohhh… “ja spēlētājs nav apmierināts ar konkrēto mūzikas pieredzi.” pieredzi. PIEREDZI!

    Reklāma