Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” sāk piedāvāt audiogrāmatas

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Spotify” pēdējos gados ir darījusi ļoti daudz, lai kļūtu par servisu, kur lietotāji vienuviet var dabūt visu audio izklaidei. Tāpēc bez mūzikas un podkāstiem uzņēmums kopš 20. septembra sāk piedāvāt arī ilgi testēto audiogrāmatu iespēju. Sākotnēji tā pieejama tikai lietotājiem ASV, taču pakalpojums noteikti ies plašumā. Jau sākot ar pirmo dienu “Spotify” sniedz plašu audiogrāmatu izvēli, iekļaujot vairāk nekā 300 000 nosaukumu, un nākotnē piedāvājums noteikti augšot.

    Tāpat kā mūzika un podkāsti arī audiogrāmatas tagad tiek rādītas kā opcija “Spotify” sākumlapā, meklēšanas un bibliotēkas lapās. Lietotājam arī ir iespēja jebkuru no savām audiogrāmatām lejupielādēt un klausīties offline režīmā. Tomēr ir viens bet. Atšķirībā no dziesmām vai podkāstiem lietotājs nevar vienkārši izvēlēties kāroto audiogrāmatu un uzreiz sākt to klausīties. Vispirms konkrētā audiogrāmata ir jāiegādājas un pēc tam tā tiks pievienota lietotāja bibliotēkai, kur atradīsies vienmēr.

    Reklāma

    Šāda pieeja kādam var būt pluss, kādam mīnuss. Pluss ir tas, ka tev būs jāmaksā tikai par to audiogrāmatu, ko tiešām vēlies klausīties, nevis par visu pakalpojumu kopumā. Taču, ja audiogrāmatas ir tava dzīve un kaislība, tad nekas cits neatliks, kā maksāt par katru atsevišķi. Salīdzinoši citi līdzīgi pakalpojumu sniedzēji, piemēram, “Audible”, ir ieviesuši noteiktu mēneša maksu, kas ļauj piekļūt ja ne visam, tad vismaz atlasītu audiogrāmatu katalogam.

    Jāpiezīmē, ka šobrīd “Spotify” ir tikai viens reāls konkurents audio straumēšanas jomā, un tas ir neviens cits kā “Amazon”, kam pieder mūzikas straumēšanas pakalpojums “Amazon Music”. Bez tā “Amazon” attīsta arī savu audiogrāmatu uzņēmumu “Audible”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vitālijs
    22.09.2022 11:14

    Pārāk maz cilvēki zina par Scribd, bet viņi piedāvā neierobežotu daudzumu grāmatu, maksājot tikai mēneša maksu, gan lasīšanai, gan klausīšanai.

    Te būs kods 2 mēnešu bezmaksas lietošanai – https://www.scribd.com/gae/7jq70e

    mmbds
    25.09.2022 14:34
    Reply to  Vitālijs

    vai Scribd grāmatas var lasīt uz e-ink type lasītājiem? Kā piemēram Kindle, Onyx, Barnes & Noble u.c. (formāts nav svarīgs).

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    22.09.2022 13:54

    Ļoti labi, klausīšos Bitcoin white paper

    Kursors.lv
    22.09.2022 14:02

    Tu šo vai tad jau nezini no galvas?

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    22.09.2022 15:32

    “We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness.”

    ā, nē, tas ir cits dokuments. Bet arī svarīgs

    Last edited 1 year ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Reklāma