Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Office un Xbox Cloud Gaming būs pieejami Meta virtuālās realitātes brillēs

    Jaunākie raksti

    Reizē ar jauno Meta Quest Pro papildinātās realitātes briļļu izziņošana, Meta un Microsoft paziņojis par sadarbības uzsākšanu, lai šajā virtuālajā pasaulē būtu pieejami gan Microsoft Office, gan Xbox Cloud Gaming servisi.

    Vienkārši sakot, lietotājam būs pieejams Word, Excel un PowerPoint jaunā papildinātās realitātes formātā, kas noteikti būtu pavisam jauna dokumentu rediģēšanas un dažādu formulu aprēķināšanas pieredze. Paralēli tam šādā veidā varēs izmantot Microsoft Teams iespējas, ko piedāvās tieši Azure mākoņserviss.

    Reklāma

    Protams, Microsoft Office piedāvāšana Meta Quest 2 un Meta Quest Pro ierīcēs nav saistīta ar izklaides nodrošināšanu, bet gan jaunu pieredzi profesionālajā vidē. Papildu tam šajās Meta brillēs būs pieejams Windows 365 serviss, ļaujot piekļūt savu personālo un darba datoru informācijai. To visu nodrošinās Microsoft mākoņdatošanas serviss Azure.

    Taču nav aizmirsts par izklaidi, un to nodrošinās Xbox Cloud Gaming servisa izmantošana. Ar šī spēļu straumēšanas servisa palīdzību videospēles varēs uzreiz parraidīt brillēs, un nebūs nepieciešama papildu lejupielāde vai atsevišķa datora pieslēgšana. Šis ir visai liels un ērts ieguvums. Vienīgais “bet” šajā sadarbībā ir tas, ka nav precīzi nosprausti datumi, kad sadarbība nesīs reālus augļus un gala produktus lietotājiem.

    Tāpat jautājums par to, vai ar jauno sadarbību Microsoft pārtrauks attīstīt savu HoloLens projektu, tādējādi izmantojot citu ierīču tehniskās iespējas, bet paši strādājot pie programmatūras izstrādes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma