Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Office sāk iegūt jaunas vizuālās aprises

    Jaunākie raksti

    Pagājušās nedēļas izskaņā Microsoft sāka atjaunot sava Office produkta vizuālo noformējumu, kas sevī iekļauj līdzīgākas aprises jaunajai Windows 11 operētājsistēmai.

    Jaunās vizuālās izmaiņas Microsoft izziņoja jau šī gada sākumā, un vasaras periodā tās tika testētas, lai jaunumus piedāvātu Office 365 un Office 2021 lietotājiem. Kopumā izmaiņas nebūs ļoti grandiozas, bet ieraudzīsim vairāk noapaļotas malas, kā arī izmainītas ikonas. Līdzīgi kā tas ir ar Windows 11 operētājsistēmu. Tāpat Microsoft norāda uz to, ka lielāks akcents pakāpeniski tiks likts tieši uz komandu sadaļu, samazinot klasisko visu darbību pogu izkārtojumu. Jaunais dizains automātiski pielāgosies Windows tumšajam un gaišajam dizainam.

    Reklāma

    Jauno izskatu var ieslēgt, izmantojot “Coming Soon” megafona ikonu labajā augšējā stūrī Microsoft Word, Excel, PowerPoint un OneNote programmās. Windows 11 lietotājiem izmaiņas jau ir pieejamas, kā arī aptuveni 50% lietotāju tās parādīsies automātiski. Vizuālās pārmaiņas ātrāk ieraudzīsim tieši mobilajās un pārlūka versijās, bet pēc tam datorā instalētajās programmās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    07.12.2021 11:56

    Būtu labāk uztaisījuši ofisa versiju bez bumbiņām un pļerdakiem, kam vajadzētu mazāk par 2-kodolu procesoru un 1 GB RAM.

    Reklāma