Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 11 (gluži kā Rīga) nebūs gatavs nekad

    Jaunākie raksti

    Windows 11 oficiāli uzsāka savu stabilo dzīvs ritumu pagājušajā nedēļā, bet var just, ka Microsoft pret Windows 11 izturas kā pret nepabeigtu projektu. Mēs paši esam atdūrušies, visticamāk, pret Wi-Fi 6 bezvadu tīkla karšu draiveru problēmām, bet ar to stāsts nebeidzas.

    Šī arī nav pirmā reize, kad kāds lielais tirgus spēlētājs izziņo nepabeigtu ierīci vai programmu, bet pēcāk pievienotā/ aktivizētā solītā iespēja ir knapa atblāzma no solītā.

    Reklāma

    Microsoft turpina papildināt Windows 11 ar dažādām jaunām iespējām, kas liek Windows 11 lietotājiem uz operētājsistēmu paskatīties citām acīm – Windows 11 vienkārši izskatās pēc nepabeigta projekta. Jau pašā sākumā tika pateikta, ka Windows 11 pie dažādām savietojamības iespējām ar Android tiks stipri vēlāk.

    Jau šobrīd redzams, ka Microsoft grasās pievienot jaunu Notepad izskatu un iespējas. Notepad jaunumi uzskatāmi par baumām, kas, visticamāk, materializēsies dzīvē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Guntars K
    12.10.2021 15:42

    Nez, man kaut kā šķiet, ka caur gadiem ērtība Win OS ir kļuvusi daudz sliktāka un vienīgais ko M$ dara, kopē kaut ko no citu ražotāju OS. Ir lietas, kas ir ērtāk, bet sabrūk līdz ar idejas līmeni, jo ne jau M$ formātā tās lietas darbojas tā, kā ir paticis uz citu ražotāju OS. Viens no tiem ir notifikāciju panelis. Win formātējumā vispār nevienam nevajadzīga un neērta fīča.

    12.10.2021 16:08
    Reply to  Guntars K

    vai tad vairāk netracina, ka ar katru nākamo nenovēršamo apdeitu fīčas pazūd vai parādās citās vietās, klāt nāk jaunas uzspiestā veidā, kuras pēc tam jāatslēdz? kur konsekventais interfeiss, lai var turpināt strādāt?

    Last edited 2 years ago by digitalk
    Rudolfs
    12.10.2021 16:55
    Reply to  digitalk

    Visi profi atslēdza telemetriju, kas sūta lietošanas datus atpakaļ MS, jo tjip privacy. Tagad lūdzu fīčas un workflow modelēs pēc mājsaimnieču modeļa.

    12.10.2021 17:14
    Reply to  Rudolfs

    nē, tā ir m$ politika — savu zaļo win10 greidoja pamazām, jo visu uzreiz nepaspēja, bet naudu gribas.

    kristaps
    12.10.2021 19:29
    Reply to  Guntars K

    Un apple nekopē? :D Daudzas lietas ir vizuali identiskas no android aizgūtas jaunajā ios15… Apple lepojas un parada tos kā super unikālus un ”savus”, kaut lielākajam konkurentam jau vismaz gadu šī fīča bija…

    Samierinies visi viens otru kopē ;)

    Un ja paturpina šo ‘karu’ kapēc m$ produkti karas vairāk par apple, jo microsoft sistēmai vajag vismaz 100 000 līnijas lielāku kodu(kur var kļūdīties tikpat daudz vietās ar katru koda atjauninājumu) jo tai pienācīgi ir jāstrādā ar 100000un1 kompinenšu kombināciju + m$ pa tiešo neatbalsta trešo pusi, to dara katrs razotājs pats jo viena kompānija nevaretu visu tik masīvu atbalstīt, tāpēc bieži pie vainas ir trešā puse ar saviem draiveriem nevis microsoft.. bet vaino jau m$ ar bsod…
    apple savus 5 datorus gadā izlaiž un tiem var kodu pieķūnet līdz perfekcijai nomenedžejot visu pats ar savu aizslēgto os kodu. ;)

    Neko neienīstu..vienam patīk māte otram meita, bet abas labas, just saying…

    Last edited 2 years ago by kristaps
    Uldis
    12.10.2021 19:54

    Man vis vairāk pietrūkst klasiskās palodzes bez grupēšanas, kad varēji savērt vairākus ekseļus, un vis smuki blakus izkārtojās palodzē, nevis zem vienas ikonas. 10tajā tas vēl bija pieejams…

    Windows
    12.10.2021 20:43

    Get Linux. Use KDE.

    Lauris
    13.10.2021 09:13
    Reply to  Windows

    Get life. Tikpat labi varēji ieteikt mājsaimniecei pašai nomainīt mašīnai virzuļu grupu.

    Dupsinātors
    13.10.2021 13:44
    Reply to  Lauris

    Kā tad, jā. Ja mājsaimnieces laptopam saiet dēlī winda, viņa ar vienu roku cep kotletes un ar otru atjaunojas uz iepriekšējo seivpointu. Secinājums – meklēs palīdzību šā vai tā.

    13.10.2021 15:08
    Reply to  Dupsinātors

    uz seivpointu, kurš nestrādā? tāda ir ikdiena. kad nostrādā — tie ir svētki.

    kā tai vecajā anekdotē par divu mājsaimnieču sarunu:
    — kā tu zini, kad vajag veļu mazgāt un karināt ārā žāvēties?
    — es no rīta palūkojos zem segas un paskatos uz kuru pusi vīram loceklis noliecies. ja pa kreisi, tad tad laikam lietains būs, bet ja pa labi, tad saulains.
    — bet ja stāv?
    — kurš tad uz svētkiem veļu mazgā?!

    Lauris
    13.10.2021 09:10

    Uzliku uz portatīvā 11. Pēc divām dienām atgriezos pie 10, dēļ kaudzes ar elementārām problēmām: vienā brīdī pārstāja darboties search nospiežot win key. Pārstāja reaģēt vēl pāris lietas. Tas nav pieņemami.

    Kursors.lv
    13.10.2021 11:18
    Reply to  Lauris

    Lūdzu, pastāsti plašāk vēl par citām problēmām.

    Lauris
    13.10.2021 14:27

    Nevarēju vairs uzspiest uz tīkla ikonas,kas apvienota ar paziņojumiem. Bija nepieciešams restart.

    Pigors
    29.10.2021 11:19

    Man vienīgā problēma ir uz portatīvāar tīkla karti ko bez restarta neatrisināt. Bet tas ir dēļ izvēlētajiem power optioniem pie lid closed. When pluged – do nothing un on battery – sleep. Aiztaisu lid ciet, kad esmu piespraudies, izrauju power vadu, attaisu lid un tīkla kartes nav un nebūs.

    Reklāma