Web Analytics
More
    Reklāma

    “Sony PlayStation” lojalitātes programma Eiropā būs pieejama no 13. oktobra

    Jaunākie raksti

    Jūlijā jau rakstījām par to, ka “Sony” plāno piedāvāt savu pirmo “PlayStation” lojalitātes programmu “PlayStation Stars“, kurai varēs pievienoties bez maksas un pelnīt bonusus par “PlayStation” spēļu iegādi un spēlēšanu. Uzņēmums nupat pavēstījis, ka lojalitātes programma jau no 5. oktobra būs pieejama Amerikā, savukārt no 13. oktobra – arī Austrālijā un Eiropā. Tikmēr lietotāji Āzijā jau kādu laiku var izmantot tās sniegtās priekšrocības.

    “PlayStation” lojalitātes programma lietotājam dod iespēju krāt punktus, kurus varēs glabāt “PlayStation Network” maciņā un pēc tam apmainīt pret “PlayStation” veikalā esošajiem labumiem vai digitāliem kolekcionējamiem priekšmetiem (tie nav NFT). Pie punktiem var tikt gluži vienkārša veidā, piemēram, spēlējot jebkuru spēli.

    Reklāma

    Taču uzreiz pie iespaidīgāka lojalitātes punktu skaita un pat trofejām varēs tikt, piedaloties turnīros. Viens no šādiem pirmajiem lielajiem turnīriem ir platīna turnīrs. Tajā spēlētājam jāuzvar sava reģiona turnīrā, lai iegūtu platīna trofeju, un, iespējams, atlīdzību digitālu kolekcionējamu priekšmetu veidolā.

    “PlayStation Stars” lojalitātes programmā darbosies arī statusa līmeņu sistēma. Spēlētājs ar pirkumiem un trofejām varēs celt savu līmeni. Jo augstāks līmenis, jo būs iespējams saņemt vairāk punktu par dažādām aktivitātēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma