Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” nākamnedēļ izziņos savus jaunākos produktus un pakalpojumus

    Jaunākie raksti

    Septembris tradicionāli ir tas mēnesis, kad uzņēmumi nāk klajā ar savu jaunāko produktu rudens ražu. Septembra beigās savas kārtis atklās jeb svaigākās ierīces, pakalpojumus un funkcijas prezentēs kompānija “Amazon“. Uzņēmuma pilnībā virtuālā produktu prezentācija notiks trešdien, 28. septembrī, 19:00 pēc Latvijas laika.

    Gluži kā “Apple” un citas kompānijas arī “Amazon” šajā laikā nāk klajā ar konkrētiem produktiem. Tāpēc sagaidāms, ka prezentācijā ieraudzīsim jaunākos viedos skaļruņus “Echo“, gudros durvju zvanus “Ring” un citus pārsteigumus. Jāatgādina, ka pērn “Amazon” nāca klajā arī ar daudziem interesantiem jaunumiem, piemēram, mājas robotu “Astro”, fitnesa izsekotāju, viedo termostatu u.c.

    Reklāma

    Pagaidām nav klīdušas nekādas vērā ņemamas baumas par to, ko tieši šoruden sagaidīt no “Amazon”. Taču, iespējams, tas būs vērienīgs “Echo” atjauninājums, jo lielas pārmaiņas ierīce nav piedzīvojusi jau divus gadus. Neskatoties uz to, ka “Amazon” gada sākumā paziņoja par “iRobot” iegādi, šis darījums vēl nav noslēgts, tāpēc šajā ziņā droši vien nekādu jaunumu vēl nebūs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma