Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” beidzot sāk testēt ierakstu rediģēšanas funkciju

    Jaunākie raksti

    Kas lēni nāk, tas labi nāk. Šo teicienu pilnīgi noteikti varētu attiecināt arī uz “Twitter“. Uzņēmums paziņojis, ka beidzot sāk iekšēji testēt ierakstu rediģēšanas funkciju “Edit Tweet”. Norādīts, ka vēlāk šajā mēnesī jauno iespēju varēs izmēgināt arī “Twitter Blue” maksas abonementa lietotāji. Tas varētu nozīmēt to, ka šī funkcija nebūs par brīvu.

    “Twitter” savā paziņojumā norādījis, ka lietotājs savu ierakstu varēs rediģēt pāris reizes 30 minūšu laikā pēc tā publicēšanas. Rediģētie tvīti tiks apzīmēti ar īpašu ikonu, etiķeti, laika zīmogu, lai citiem lietotājiem ir skaidrs, ka ieraksts ticis labots. Zem rediģēšanas etiķetes būs iespējams redzēt visu rediģēšanas vēsturi – katru labojumu, ko lietotājs veicis.

    Reklāma

    Uzņēmums informē, ka tad, kad iekšējā pārbaude būs beigusies, jauno funkciju varēs izmēģināt daži “Twitter Blue” abonenti. Testā sākotnēji varēs piedalīties lietotāji ASV, taču vēlāk šis pasākums tiks paplašināts. Šādā veidā “Twitter” varēs gan labāk identificēt funkcijas problēmas, gan saprast, kādos gadījumos lietotāji biežāk izmanto “Edit Tweet” funkciju.

    “Twitter” pārstāvis Džejs Salivans šī gada sākumā norādīja, ka ierakstu rediģēšana ir bijusi “pieprasītākā “Twitter” funkcija daudzus gadus”. Uzņēmuma bijušais izpilddirektors Džeks Dorsijs bija pret šo funkciju, 2020. gadā sakot, ka “Twitter”, visticamāk, to nekad neieviesīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma