Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” globāli palaiž iespēju, kas ļauj kopīgot ierakstus ar mazāku lietotāju loku

    Jaunākie raksti

    Ar mērķi uzlabot lietotāju pieredzi un ļaut cilvēkiem brīvāk izteikt savu viedokli “Twitter” nācis klajā ar jaunu funkciju, kas jau pieejama globāli – “Twitter Circle”. Tā dos iespēju lietotājiem kopīgot savus ierakstus ar mazāku, paša izvēlētu lietotāju loku.

    Jaunā iespēja mazliet atgādina “Instagram” pieejamo “Close Friends” jeb tuvu draugu funkciju, kas ļauj kopīgot saturu tikai ar konkrētiem lietotājiem. Savukārt “Twitter Circle” domāta kā zelta vidusceļš starp privātu un publisku kontu, ļaujot lietotājiem izvēlēties ierakstu kopīgot ar mazāku lietotāju loku līdz maksimums 150 sekotājiem. Šī funkcija varētu risināt jau ieilgušo uzņēmuma problēmu – daudzi “Twitter” lietotāji nevēlas izteikties šajā vietnē, baidoties no negatīviem, uzmācīgiem, aizskarošiem komentāriem.

    Reklāma

    “Twitter Circle” funkciju uzņēmums testēja gandrīz četrus mēnešus. Šajā laikā secināts, ka lietotājiem patīk šī funkcija un tie uz saviem ierakstiem saņem vairāk atbilžu un atzīmju “patīk”. “Twitter” norāda, ka šī funkcija arī samazina vajadzību pārslēgties no privātā uz publisko kontu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma