Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” lēnām pārtop podkāstu lietotnē

    Jaunākie raksti

    Raidieraksti jeb podkāsti kļūst par populārāku un iecienītāku satura veidu. Arvien vairāk dažādu platformu un sociālo tīklu sāk piedāvāt podkāstu klausīšanās iespējas. Viens no tādām ir “Twitter“. Uzņēmums nupat paziņojis, ka sācis testēt savu pārveidoto pakalpojumu – audio saziņas rīku “Twitter Spaces“, kurā lietotājiem drīzumā būs pieejami podkāsti.

    Starp šiem podkāstiem varēs atrast labi zināmus nosaukumus, ko piedāvā “Vox Media”, “NPR” un gan jau vēlāk arī citi uzņēmumi un satura radītāji. Visi raidieraksti tiks iedalīti pa tēmām, kā ziņas, mūzika, sports utt.

    Reklāma

    Šobrīd “Twitter” testē šo jauno funkciju ar atsevišķiem angliski runājošiem lietotājiem “iOS” un “Android” lietotnēs. Uzņēmums arī norāda, ka paralēli strādā pie funkcijas paplašināšanas un pilnveidošanas. Bez podkāstiem “Spaces” sadaļā varēs atrast arī audio stacijas un reāllaika audio tērzēšanas istabas.

    Par to, ka “Twitter” varētu strādāt pie podkāstu piedāvāšanas, tika runāts jau šī gada sākumā. Sākotnēji šķita, ka podkāsti varētu būt vairāk atsevišķa sadaļa lietotnē. Taču tagad izskatās, ka viss audio saturs tiks apvienots zem “Twitter Spaces”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma